8.4.20

Πρόταση για τρίμηνη απαλλαγή καταβολής δημοτικών τελών στους δημότες του Δήμου Καστοριάς




Προς τους κ.κ. Π. Βασιλειάδη, Π. Γιαννάκη, Α. Δουλγέρη, Α. Ευαγγέλου, Λ. Ζήση, Ε. Κορεντσίδου, Δ. Λίτσκα , Κ. Μηταλίδη, Κ. Παύλου, Δ. Στυλιάδη, Κ. Τσανούσα, Π. Τόσκο και Σ. Φουλιρά

Αγαπητοί συνάδελφοι, εκτιμούμε και σας ευχαριστούμε για τον αγώνα που δίνετε σαν δημοτική αρχή όλο αυτό το διάστημα, ώστε να μην σταματήσει η λειτουργία του δήμου αφενός και αφετέρου να διευκολύνετε του δημότες Καστοριάς τις δύσκολες αυτές ώρες που περνούμε.
Εμείς σαν δημοτικοί σύμβουλοι θέλουμε να συμβάλλουμε στο έργο σας αυτό και είμαστε στην διάθεση σας σε ό,τι μας ζητήσετε. Πρέπει ο δήμος τώρα να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο όσο ποτέ άλλοτε διότι ολόκληρη η κοινωνία πλήττεται τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά.
Προτείνουμε λοιπόν όπως και άλλοι δήμοι έτσι και εμείς να απαλλάξουμε τους δημότες μας από τα δημοτικά τέλη οδοφωτισμού, καθαριότητας και ύδρευσης-αποχέτευσης για διάστημα 3 μηνών.
Πιστεύουμε πως αυτό δεν θα φέρει δυσκολία στον προϋπολογισμό του δήμου λαμβάνοντας υπόψιν τις αυξήσεις τελών αλλά και τον διακανονισμό των πολιτών όσον αφορά τα τετραγωνικά της ακίνητης περιουσίας το τελευταίο διάστημα.
Ζητούμε να το βάλετε ως θέμα προς συζήτηση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και να βρούμε όλοι μαζί την καλύτερη λύση.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με εκτίμηση 
Σπύρου Κατερίνα
Επικεφαλής της παράταξης 
Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς.


40%



ODOS | kastoriani efimerida

Κανείς δεν θυμάται πότε ακριβώς ο νυν δήμαρχος γνωστοποίησε —όπως όφειλε να πράξει— ότι το νοικοκύρεμα του Δήμου Καστοριάς (ως μια πρώτη ενέργεια, χωρίς καν να έχουν γνωστοποιηθεί άλλες λύσεις ή να έχουν ερευνηθεί) περιλαμβάνεται η για μια ακόμη φορά μετακύλιση του οικονομικού και κοινωνικού βάρους της πολυτελούς πολιτικής επιβίωσης του Δήμου Καστοριάς, του πολιτικού του προσωπικού, των υπηρεσιών του και των ευάριθμων συμβούλων που προσλήφθηκαν αμέσως ή εμμέσως απ’ ευθείας από τον ίδιο, θα επιβάλλονταν στις πλάτες του καστοριανού λαού, αυξήσεις.

ΟΔΟΣ 5.12.2019 | 1012




7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/4/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/20

    Δήμαρχε μην τους ακούς. Μονο αυξήσεις να κάνεις κι εγώ θα σε καλυπτω. Θα κάνω το μαύρο άσπρο. Αντωνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/4/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/20

    Μπράβο Κατερίνα σωστή. Να βγεις και στο [....] που ακούει όλη η πόλη να τα πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/4/20

    Εδώ έχουν 4 μήνες απλήρωτους "το βοήθεια στο σπίτι".... Και τους ξεγελούν με μια φωτογραφία μπράβο Μάκη μπράβο Κώστα μπράβο Μαρία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/20

      200.000 ευρώ πήρε ο Κορεντσίδης για το "Βοήθεια στο Σπίτι", λόγω της καραντίνας. Θα πληρωθούν σύντομα φαίνεται, να μην ανησυχούν.
      Και... άλλοι θα πληρωθούν (που ανησυχούν).

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/20

      Xαχαχα

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ