29.7.20

Ουσία


[...] Ο δήμαρχος Χίου (επάνω), μίλησε στην ίδια Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, σχετικά με τη διαχείριση λυμάτων της ΔΕΥΑ του Δήμου Χίου. Ενώ στο Δήμο Καστοριάς, που εντοπίστηκε σε πηγή του πόσιμου νερού της ΔΕΥΑΚ να περιέχει 4 φορές περισσότερο από το επιτρεπτό, τετραχλωροαιθυλένιο, ξεχάστηκε από δήμαρχο και βουλευτή Καστοριάς «με ιδιαίτερη υπερηφάνεια» και «για πρώτη φορά στην τοπική μας ιστορία».

Στην ίδια επιτροπή στην οποία αναφέρθηκε «υπερηφάνως» ο κ. βουλευτής Καστοριάς, μίλησαν επίσης και οι κ.κ. Β. Μυριαγκός και Π. Καλογεράκης της ΔΕΥΑΧ. Δηλαδή είναι σαν να μιλούσαν στη Βουλή «για πρώτη φορά στην τοπική πολιτική μας ιστορία» και με «ιδιαίτερη υπερηφάνεια», οι κ.κ. Π. Τόσκος και Π. Διαμαντόπουλος, πρόεδρος και διευθυντής αντίστοιχα της ΔΕΥΑΚ, που επιπλέον «δεν είναι βουλευτές». Συγκινητικό.

Κάτω ο δήμαρχος Δωρίδος, που «καταγράφεται υπερήφανα» και αυτός «στην τοπική πολιτική [τους] ιστορία», μιλάει στην ίδια επιτροπή της Βουλής, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μετά την κατασκευή της τεχνικής λίμνης του Μόρνου.




Ουσία | Το Σκάκι

ΟΔΟΣ 23.7.2020 | 1040


Σχετικά: ΟΔΟΣ: Ουσία &  [1] [2] [3]



4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/20

    Οδε γλέντα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/20

    Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.

    Και ο κύριος Ζήσης στον "υπερήφανο" κόσμο του.
    Συγκινητικό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανέφερα στο δελτίο τύπου πως ποτέ δεν ξαναμίλησε στη Βουλή πολίτης από την Καστοριά.Φυσικά από άλλες περιοχές της Ελλάδος μίλησαν αρκετές φορές όπως και στην τελευταία συνεδρίαση(Δήμαρχος Χίου,Στελέχη άλλων Δήμων κ.λ.π)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ