26.7.20

Είπαν

«Επισκέφθηκα στο γραφείο του τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ. Ο κ. Νίκος Δούκας δεν είναι απλώς φίλος μου, εδώ και πολύ καιρό γνωρίζει και ενδιαφέρεται πολύ για την Καστοριά. Από τότε που εκτιμώντας την επιτυχημένη επιχειρηματική-επιστημονική του πορεία τον προσκάλεσα και ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε ημερίδα για τους αγρότες στην Μεσοποταμία. Αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά εκτίμησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών. Ο Νίκος πήγε πολύ καλά και ιδιαίτερα η Καστοριά τον υπερψήφισε αναγνωρίζοντας τα προσόντα του. Οι αγρότες μας πρέπει να γνωρίζουν πως στο πρόσωπο του Ν. Δούκα θα βρουν έναν θερμό συμπαραστάτη σε κάθε λογικό και δίκαιο αίτημα. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα σημαντικά του καθήκοντα»
Ζήσης Τζηκαλάγιας
βουλευτής ΝΔ Καστοριάς

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 19 Δεκεμβρίου 2019, αρ. φύλλου 1014

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος26/7/20

  Η ουσία είναι η εξής: αφορολόγητο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης για τους αγρότες της μεθορίου,δεδομένου ότι ο νομός Καστοριάς έχει 6 μήνες χειμώνα..!!!
  Χαμηλό επιτόκιο δανεισμού για αγορά λιπασμάτων,εξοπλισμού και σπόρων.
  Δωρεάν Νομαρχιακή κτηνιατρική κάλυψη.
  Και άλλα πολλά ακόμη.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/20

   Η ουσία είναι πως η Καστοριά είναι κάστρο της ΝΔ. Ότι και να παθαίνουν οι αγρότες....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/20

   Εάν δεν έχουν μυαλό και κριτική σκέψη να απορρίψουν όλους αυτούς που τους κοροιδεύουν απαρχής μεταπολίτευσης και μέχρι σήμερα,καλά τους κάνουν.
   Αντί να ρίξουν ένα καλό γιαούρτωμα στους βολευτές πάνε και τους χαιρετάνε και γλεντοκοπάνε μαζί τους στα πανηγύρια.
   Τελικά η επανάστασις του 21' δεν τελείωσε,συνεχίζεται.....

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/20

   Στο πάρκο Ολυμπιακής φλόγας 10 άνθρωποι ήταν...

   Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ