29.7.20

Η "Τόσκα" του Πουτσίνι, δωρεάν αναμετάδοση τώρα από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας ΥόρκηςΔωρεάν αναμετάδοση έως τις 01:30 περίπου* απόψε: "εδώ" με αγγλικούς υπότιτλους (και "εδώ" με αγγλικούς, γερμανικούς, ισπανικούς και γαλλικούς υπότιτλους).

Μουσική διεύθυνση: Joseph Colaneri. Σκηνοθεσία: Luc Bondy. Με τους: Karita Mattila, Marcelo Álvarez και George Gagnidze.

[Μεταδόθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2009]

Σχετικά:  "εδώ" και "εδώ" (με Patricia Racette:) - και για την υπόθεση  "εδώ"  (με την Sonya Yoncheva σε σκηνοθεσία David Mc Vicar). Και οι δύο παραγωγές παρουσιάστηκαν στην Καστοριά.

Το τρέιλερ και απόσπασμα από την παράσταση (Vissi d'arte | Έζησα για την τέχνη): "εδώ" και απόσπασμα από την σκηνή της δολοφονίας του Σκάρπια "εδώ".-Σχετικά με το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων, της α' εβδομάδας: "εδώ", της β' εβδομάδας "εδώ", της γ' εβδομάδας "εδώ", της δ' εβδομάδας "εδώ", της ε' εβδομάδας "εδώ", στ' εβδομάδας "εδώ", της ζ' εβδομάδας "εδώ", της η' εβδομάδας "εδώ", της θ' εβδομάδας "εδώ", της ι' εβδομάδας "εδώ", της ια' εβδομάδας "εδώ", της ιβ' εβδομάδας "εδώ", της ιγ' εβδομάδας "εδώ", της ιδ' εβδομάδας "εδώ", της ιε' εβδομάδας "εδώ" , της ιστ' εβδομάδας "εδώ", της ιζ' εβδομάδας "εδώ", της ιη' εβδομάδας "εδώ", της ιθ' εβδομάδας "εδώ" και της κ' εβδομάδας "εδώ".

(*) Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η έναρξη (play) του βίντεο -ακόμη και αργά μετά τα μεσάνυχτα, η αναμετάδοση θα ολοκληρωθεί κανονικά, ακόμη κι αν η διάρκειά της είναι μεγάλη. Αρκεί να μην γίνει ανανέωση της σελίδας μετά τις 02:30 (19:30 ώρα Νέας Υόρκης), καθ’ ότι σε αυτήν την περίπτωση θα φορτώσει η νέα όπερα.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/20

    Πουτσίνι και μετά Τενεκεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/20

    Χριστοδουλοπουλος Βίσση. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ