13.7.20

Αντιπροσωπεία της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣυΡιζΑ στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Αύριο Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 στις 12 μεσημβρινή, αντιπροσωπεία της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣυΡιζΑ αποτελούμενη από την γραμματέα της Κ.Ο. κ. Όλγα Γεροβασίλη, την βουλευτή Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, την βουλευτή Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα και την νουλευτή Φλώρινας κ. Θεοπίστη Πέρκα, θα παρευρεθεί στο Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς για την τυπική παράδοση της δωρεάς των μηχανημάτων στο Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς από την Κ.Ο. ΣυΡιζΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Απρίλιο, όταν ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου είχαν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορωνοϊού, ενημέρωσε τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ για την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣυΡιζΑ, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς και την πίεση που δέχεται από κρούσματα, μετά και από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον διοικητή του, να προχωρήσει στη δωρεά ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt κι ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ