22.12.20

Προς το τέλος του 2020


Αγαπητή ΟΔΟΣ: Ώρα για δουλειά | Καστοριά

[...] Νέα fake προφίλ φανατικών υποστηρικτών του κ. Κορεντσίδη, εμφανίστηκαν και αυτήν την εβδομάδα, υβρίζοντας ανώνυμα την ΟΔΟ, τους φίλους και τους συνεργάτες της. Ακούραστοι, ακόμη και τα Χριστούγεννα οι αθεόφοβοι. Θυμίζουν τους κιτς μάγους με τα δώρα που στήθηκαν μπροστά στο δημαρχείο. Μπορεί να μην κρατούν Σμύρνα. Σίγουρα πάντως, κρατούν Χρυσό και Λιβάνι.

Αγαπητή ΟΔΟΣ

ΟΔΟΣ 17.12.2020 | 1059



9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/12/20

    Ο Πρόεδρος του FB τι έχει να πει για όλα αυτά, ή δεν έχει αντιληφθεί ακόμη τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/12/20

    Οι κύριοι της φωτογραφίας είναι αυτοί που μένουν σε γνωστό ξενοδοχείο στο Γκιολι και καθημερινά συναντούμε με τα ποδήλατα στην Πέτρα...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/12/20

      Ναι, είναι αυτοί οι κύριοι που o χριστιανός ορθόδοξος κύριος Τζηκαλαγιας κατάφερε να διώξει από το εν λόγω ξενοδοχείο, όπως ανακοίνωσε o ίδιος σήμερα. Καλά και ευλογημένα χριστούγεννα και ειρήνη στον κόσμο από τον κύριο βουλευτή. Φυσικά μόνο για τους ημέτερους, o θεός είναι έλλην και ορθόδοξος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/12/20

      Αφού είσαι τόσο χολοσκασμένος,πάρτους εσύ στο σπίτι σου σαν καλός χριστιανός που είσαι...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/12/20

      Δεν ειμαι καλός χριστιανός, αλλά αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους καλούς χριστιανούς ας σκεφτούν λίγο γιατί αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να αφήσουν τα σπίτια τους. Μήπως είναι επειδή μερικοί καλοί χριστιανοί κατέστρεψαν τις χώρες τους στο όνομα του θεού; Αν μιλάμε για υποκρισία. Αμήν και καλό ρεβεγιόν. Και να μας ζήσει ο Ζήσης.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/12/20

      Ααα δηλαδή εμείς εδώ θα λύνουμε όλα τα προβλήματα της οικουμένης...τότε όλοι οι ταλαίπωροι και οι κατσαπλιάδες να έρθουν εδώ....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/12/20

      Φαίνεται ότι ανήκετε στους προνομιούχους καστοριανους που δεν είχαν την ατυχία να μεταναστεύσουν οι ίδιοι η τα παιδιά τους σε ευρωπαϊκές χώρες. Ελπίζω οι γερμανοί ρατσιστές να μη σκέφτονται όπως εσείς αλλιώς αλίμονο στα παιδιά μας. Και μη νομίζετε ότι θα κρατηθούν επειδή είναι άσπρα και από χώρα της ΕΕ γιατί o ρατσιστής όπως και εσείς βρίσκει φθηνές δικαιολογίες για να χτυπήσει. Εκτός αυτού θεωρεί τους άλλους κατώτερους από αυτόν γιατί ξέρει ότι είναι o τελευταίος και μαζεύει μπάτσες από παντού. Φυσικά βγάζει τα απωθημένα του στους ευάλωτους και ειδικα στους αλλοδαπούς.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/12/20

    Προφανώς οι ξενοδόχοι δεν τον ψήφισαν, όπως και οι ιδιοκτήτες που στεγάζεται η Αστυνομία δεν είχαν ψηφίσει Ολυμπία. Έτσι παν αυτά δυστυχώς. Χρόνια Πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O tempora o mores25/12/20

    Έχω μια απλοϊκή ερώτηση:
    Γιατί αυτοί που βρίζουν ανώνυμα στο διαδίκτυο, είναι όλοι τους, μα όλοι τους, υποστηρικτές του Δημάρχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ