11.8.23

«Είχα την χαρά»


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

«Είχα την χαρά να δεχτώ στο Γραφείο Μακεδονίας του Πρωθυπουργού τον Πρόεδρο της εταιρείας του Δήμου Καστοριάς «Μακεδνός» Α.Ε. Λάζαρο Ζήση, Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Σωματείου Βενζινοπωλών Καστοριάς. Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και ακουμπούν στην ακριτική μας Καστοριά. Μεταξύ άλλων, ενημερώθηκα για την δράση της εταιρείας στον τομέα των Λατομικών προϊόντων με παραγωγή και εμπορία αδρανών υλικών καθώς και στον κλάδο του Τουρισμού με εποπτεία σε τουριστικές επιχειρήσεις και δραστηριότητες. Μετά την εξυγίανση της εταιρείας η Μακεδνός Α.Ε. αποτελεί ένα ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο για τον Δήμο Καστοριάς αλλά και για τους δημότες του».

Μαρία Αντωνίου
13.3.2023


* * *


«Η απόφαση της σημερινής διοίκησης του δήμου Καστοριάς και της "Μακεδνός αε" να δεσμεύσει για χρονικό ορίζοντα που υπερβαίνει πολλές θητείες δημοτικών αρχών, είναι αμφίβολης εγκυρότητας  και δεν αποκλείεται να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα απ’ όσα υποτίθεται ότι θα λύσει. Με αυτά τα δεδομένα, εύλογα προκαλούνται συνειρμοί για τα τυχόν συγκοινωνούντα δοχεία και τις υπόγειες διαδρομές που υπάρχουν κάτω από κάθε τι στην δημόσια ζωή της Καστοριάς. Καθώς ανοίγουν μεγάλες δουλειές»


Μεγάλες δουλειέςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ