12.12.18

Ο κ. Ι. Κορεντσίδης παρουσίασε το λογότυπο του συνδυασμού του




Ο υποψήφιος για το αξίωμα του δημάρχου στον δήμο Καστοριάς κ. Ιωάννης Κορεντσίδης, νυν πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, πραγματοποίησε εκδήλωση παρουσίασης του λογότυπου του συνδυασμού του για τις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκηση, που φέρει τον τίτλο «Ώρα για δουλειά».
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Καστοριάς, παρευρέθηκαν εκτός από τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και αρκετοί φίλοι και υποστηρικτές του.
Στην ομιλία ο κ. Ι. Κορεντσίδης μεταξύ άλλων κάλεσε τους δημότες να συνεισφέρουν με τις σκέψεις, τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους, στο φιλόδοξο εγχείρημα και να ενώσουν τις εμπειρίες, τις γνώσεις και το πάθος τους μαζί του, για την δημιουργία ενός δήμου ανοικτού στην κοινωνία, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον.

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Ι. Κορεντσίδη έχει ως εξής:
«Παρουσιάζουμε σήμερα το όνομα και το λογότυπο του Συνδυασμού μας. Η επιλογή μας δεν είναι τυχαία και έχει πολλαπλό συμβολισμό. Τα εμπνευστήκαμε από τις βασικές αρχές και τα πιστεύω μας. Τα δημιουργήσαμε με βάση τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχουμε θέσει. Δίνουμε από την αρχή το στίγμα μας – την ταυτότητά μας. Αυτό που είμαστε, αυτό που πρεσβεύουμε.
»Ο κύκλος σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα. Ένας νέος "κύκλος" ξεκινάει για τον δήμο Καστοριάς και τους δημότες του. Ένας νέος "κύκλος" ανθρώπων, ιδεών, προτάσεων, λύσεων. Γιατί όλοι μας συμφωνούμε λίγο πολύ, ότι ο τόπος μας χρειάζεται ανανέωση προσώπων, αντιλήψεων και πρακτικών. 
»Η πολυχρωμία του κύκλου καταδεικνύει την πολυσυλλεκτικότητα και το ανεξάρτητο του ψηφοδελτίου. Γιατί προφανώς, όταν μιλάμε για τον δήμο, όταν μιλάμε για την πόλη μας, τα χωριά μας, για τη γειτονιά μας, τα σοκάκια μας, τότε τα προβλήματα αλλά και η επίλυσή τους δεν έχουν καμία κομματική χροιά.
»Σε αυτήν την προσπάθεια και σε αυτόν τον αγώνα, τον οποίο ξεκινάμε έχοντας δίπλα ανθρώπους, τέτοιας δυναμικής, τέτοιας πίστης και διάθεσης για προσφορά, όπως οι συνεργάτες και τα στελέχη μου που βρίσκονται σήμερα εδώ. Θέλουμε και τους συνδημότες μας ενεργούς και συμμετοχικούς.
»Χρειαζόμαστε τις σκέψεις τους, τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους. Για να φτιάξουμε έναν δήμο, ανοιχτό στην κοινωνία που να βλέπει τα προβλήματα της να συμμετέχει σε όλες τις δράσεις της και να αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της και όχι ξένο σώμα μέσα σε αυτήν. Να ενώσουμε τις εμπειρίες μας, τις γνώσεις μας, αλλά και το πάθος μας, ώστε αυτή η πανέμορφη γωνιά της πατρίδας μας, να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επόμενες δεκαετίες.
»Φίλες και φίλοι, στο λογότυπό μας υπάρχουν οι δείκτες ενός ρολογιού, οι οποίοι δείχνουν την ώρα. Είναι 7 ακριβώς. Είναι η ώρα που κλείνουν οι κάλπες. Είναι ώρα για δουλειά».





5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/12/18

    7 το πρωί ή 7 το απόγευμα;
    Έχει σημασία να ξέρουμε τι δείχνει το ...ρολόϊ!

    α υ τ ό χ θ ω ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/18

    Μπρε αυτόχθων δε διαβάζεις; Το λέει ο άθρωπος αφού!Είναι 7 ακριβώς. Είναι η ώρα που κλείνουν οι κάλπες. Είναι ώρα για δουλειά.
    Άλλο τώρα που εμείς εκείνη την ώρα λέμε Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/18

    Η δουλειά δεν ειναι ντροπη, ότι ωρα και να είναι.
    Ντροπή είναι η τεμπελιά και η κριτική από τον καναπέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/12/18

    Για θερινή ή για χειμερινή ώρα μιλάμε βρε αδέλφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/12/18

    Νύχτα θα δουλεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ