21.12.18

Επισκέψεις αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος αντάλλαξε με ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ του δήμου Καστοριάς, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Πασχάλης Βάσσος, κατά την διάρκεια επίσκεψης τους στον χώρο.
Τον αντιπεριφερειάρχη υποδέχτηκε  ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου κ. Σωκράτης Λίανος, η δ/ντρια του Νομικού Προσώπου κ. Μαρία Παπανικολάου και η τμηματάρχης του ΚΑΠΗ κ. Ελένη Μελλίδου, όπου συζήτησαν για διάφορα θέματα που τους απασχολούν.
Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το Γηροκομείο Καστοριάς (φωτογραφία), είδε από κοντά τους δεκατέσσερις ηλικιωμένους που βρίσκονται στο ίδρυμα και τους ευχήθηκε για το 2019. Παράλληλα συνομίλησε με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου κ. Βασιλική Παράσχου  για τα προβλήματά τους και εξέφρασε την πρόθεση της Περιφέρειας για στήριξη του έργου που παρέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ