22.2.20

Ημερίδα για το περιβάλλον

Επιστημονική ημερίδα διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων "Βασίλειος Αβραμίδης" της Ορεστίδος, στο Άργος Ορεστικό. Εισηγητής ήταν ο κ. Πολυχρόνης Καραγκιοζίδης, χημικός, αντιπρόεδρος Συνδέσμου Χημικών Βορείου Ελλάδος, τέως σχολικός σύμβουλος, ο οποίος παρουσίασε το επίκαιρο αυτό θέμα «Κλιματικές αλλαγές. Μύθος ή πραγματικότητα;», το οποίο απασχολεί τη διεθνή κοινότητα έντονα τα τελευταία χρόνια. Μετά το τέλος της εισήγησης ακολούθησε διάλογος μεταξύ του εισηγητή και του κοινού.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο μορφωτικός σύλλογος "Η Ορεστίς" Αργους Ορεστικού, ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος, το περιφερειακό τμήμα Κ.Δ. Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και ο Δήμος Άργους Ορεστικού. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Π.Κεπαπτσόγλου, η αντιδήμαρχος κ. Ν.Σταυροπούλου, οι πρόεδροι της Φιλοπτώχου κ. Ε.Μαγγιλιώτου και της "Κυζίκου" κ. Κ. Μουτιάδου με τα μέλη των ΔΣ, τα μέλη του ΔΣ της "Ορεστίδος" κκ Χ.Παπαγεωργίου, Α.Γουδή και Λ.Σκρέκα, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα διάλεξη, η οποία συνοδευόταν από προβολή διαφανειών και να ενημερωθούν για τις κλιματικές αλλαγές οι οποίες συντελούνται στον πλανήτη τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά και για τις δυσάρεστες συνέπειες που αυτές επιφέρουν.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος25/2/20

    Εδώ χαλάει ο κόσμος από τα δηλητήρια που χύνουν οι φάρμες των γουνοφόρων στο έδαφος και μολύνονται τα νερά και όλα τα ρέματα είναι γεμάτα σκουπιδαριό και γίνανε χωματερές και άλλοι κοιτάνε το δάχτυλο που τους δείχνει τα άστρα......ακατοίκητοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ