18.2.20

Έλεγχοι για παρεμπόριο στην Κοζάνη

Επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε σε καταστήματα στην Κοζάνη, υπό τον έλεγχο του Συντονιστικού Κέντρου Εποπτείας της Αγοράς και Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Συγκεκριμένα, συγκροτήθηκε μικτό κλιμάκιο ελέγχου αποτελούμενο από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ υπήρξε και συνδρομή της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης.
Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 500 τεμάχια ειδών ένδυσης με παραποιημένα εμπορικά σήματα και 78 ζευγάρια υποδημάτων με επίσης παραποιημένα εμπορικά σήματα.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/2/20

    Στούς επαγγελματίες που τρέχουν να καλύψουν σαν τρελλοί τις υποχρεώσεις τους και προπληρώνουν τους φόρους τους οι κρατικοί μανδαρίνοι είναι άτεγκτοι και διενεργούν αυστηρούς ελέγχους.
    Στο γυφτοπάζαρο του Άργος που είναι έμφορτο με μαιμούδες ( ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν μαζί με μιά μαιμού εεε συγγνώμη προιόν ήθελα να πώ,δίδεται και δώρο μια μπανάνα...) ούτε για αστείο τέτοιες προσεγγίσεις....

    Έρρωσθε οι πραιτωριανοί
    του μισελλαδικού και καλά κράτους.....

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ