16.2.20

Επίσκεψη περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς στο αμαξοστάσιο



Στο αμαξοστάσιο της Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκε χθες Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης με τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτριο Σαββόπουλo. Εκεί πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την προϊσταμένη του τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων κ. Βασιλική Σιδηροπούλου, καθώς και με το προσωπικό, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για το επίπεδο ετοιμότητας των μηχανημάτων, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανθρώπινο δυναμικό.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε διεξοδικά για την κατάσταση των οχημάτων, για τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούν ως προς την αγροτική οδοποιία, τις διανοίξεις, τις κατολισθήσεις, τις διαγραμμίσεις, τον αποχιονισμό κ.ά., ενώ τέθηκε η ανάγκη προσλήψεων προσωπικού, καθώς και η αγορά μηχανημάτων, προκειμένου να αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά, οποιαδήποτε κατάσταση ανακύπτει.
Ο κ. Κασαπίδης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματά τους, αναφέροντας πως η προμήθεια μηχανημάτων έργου, η οποία θα εξοπλίσει καλύτερα την υπηρεσία, είναι πιθανή να γίνει μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Παράλληλα σημείωσε την ανάγκη κατασκευής επιπλέον στεγάστρου για την προφύλαξή τους από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ