2.8.18

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς με κατοίκους του Δισπηλιού"Την επιτροπή κατοίκων του Δισπηλιού δέχτηκε σήμερα Πέμπτη 2 Αυγούστου στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήρης Αδαμόπουλος, προκειμένου να ενημερωθούν αρμοδίως και από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Καστοριάς, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εξ αιτίας της μόλυνσης του νερού της περιοχής τους.
Ο κ. Αδαμόπουλος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους κατοίκους εκφράζοντας την συμπαράστασή του για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν, ενώ διαβεβαίωσε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πιστοποιήσουν την καταλληλότητα του νερού του δικτύου, ώστε να αρθεί ο περιορισμός χρήσης που εξακολουθεί να ισχύει μέχρι σήμερα.
Παράλληλα ενημέρωσε για την δρομολόγηση των ενεργειών σχετικά με την έρευνα για τις πηγές ρύπων του υδροφόρου ορίζοντα, δηλώνοντας πως η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θα σταθεί στο πλευρό τους μέχρι την ολοκληρωτική επίλυση του προβλήματος και ότι η ενημέρωσή τους θα είναι συνεχής".
[Δελτίο τύπου της Π.Ε. Καστοριάς]
Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ