27.12.18

Πυρκαγιά στο Ντολτσό



Υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, μονοκατοικία στην περιοχή του Ντολτσού, δίπλα από το αρχοντικό των αδελφών Εμμανουήλ, έχει παραδοθεί στις φλόγες.
Η φωτογραφία (και το βίντεο) εστάλη στην ΟΔΟ από αναγνώστη.

5 σχόλια:

  1. Σ.Ε.28/12/18

    Παλιά, όταν οι Έλληνες ζούσαν σφιχτά δεμένοι, όποτε συνέβαινε σε κάποιον τέτοια ζημιά, έβαζε ο καθένας από τους άλλους όσα μπορούσε κι έτσι η ζημιά αναπληρωνόταν κι η δυσκολία του ανθρώπου ξεπερνιόταν άμεσα. Στην αποψινή πυρκαγιά κάηκαν τα πάντα στο σπίτι του αγαπητού μας συμπολίτη Δημήτρη. Να ερωτηθεί αν το δέχεται και να προχωρήσουμε σε έμπρακτη συμπαράσταση, ώστε να βοηθηθεί η οικογένεια να ξεπεράσει τη ζημιά το γρηγορότερο. Έτσι θα αποδείξουμε αν η μικρή μας κοινωνία έχει πραγματικά τη συνοχή που πιστεύουμε πως έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/12/18

      Συνοχή υπάρχει αλλά μόνο για τους Εβραίους. Για τους Έλληνες υπάρχει ανοχή...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/12/18

      #Συνοχή υπάρχει αλλά μόνο για τους Εβραίους. Για τους Έλληνες υπάρχει ανοχή#

      ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ!

      α υ τ ό χ θ ω ν

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/12/18

      Γιατί Εβραίος είσαι....;

      Διαγραφή
  2. Σ.Ε.28/12/18

    Του Δημήτρη και των άλλων συμπολιτών μας που τα σπίτια τους κάηκαν χτες βράδυ, καθώς μετά που γράφτηκε το παραπάνω σχόλιο μαθεύτηκε πως, δυστυχώς, κάηκαν περισσότερα του ενός σπίτια και περισσότερες της μιας οικογένειας βρέθηκαν χωρίς σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ