18.2.20

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε τουριστική έκθεση στο Ισραήλ



Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού "ΙΜΤΜ 2020" στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ από τις 11 ως τις 13 Φεβρουαρίου 2020 ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού, δημοσιογράφους και blogger από την ισραηλινή αγορά, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον προορισμό.
Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του ΕΟΤ να οργανώσει B2B workshop, μεταξύ ελλήνων και ισραηλινών επαγγελματιών του τουρισμού και θεσμικών τουριστικών φορέων.
Στην αποστολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που συμμετείχε στο workshop έλαβαν μέρος εκπρόσωπος της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και επιχειρηματίες από τη Δυτική Μακεδονία.
Στο workshop συμμετείχαν 160 έλληνες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από την ελληνική επικράτεια, συναντήθηκαν με 120 ισραηλινούς επαγγελματίες του τουρισμού, μεταξύ των οποίων: Μέλη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και T.Os του Ισραήλ (ITTAA) και του Ισραηλινού-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, αλλά και εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα.
Εντός του επόμενου διαστήματος προγραμματίζεται ταξίδι εξοικείωσης στη Δυτική Μακεδονία εκπροσώπων ισραηλινών ταξιδιωτικών πρακτορείων, δημοσιογράφων και bloggers από το Ισραήλ.

Σχετικά:


1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ