14.3.21

Τα παλικαρίσια


    
   
[...] Έτσι αποκαλύφθηκε ότι η απόφαση του δήμαρχου Καστοριάς Ιωάννη Κορεντσίδη και του δημοτικού συμβουλίου να βάλουν την ταφόπλακα της προσπάθειας, προωθώντας την επαναλειτουργία σχολικής δομής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο κτήριο της πλατείας Κουμπελίδικης, που είχε προετοιμαστεί να γίνει η έδρα του τμήματος της Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνδυασμό με την εκκωφαντική σιωπή της Μαρίας Αντωνίου, μόνο συμπτώσεις δεν μπορεί να είναι.
.

όχι του πρωθυπουργού

ΟΔΟΣ 4.3.2021 | 1070




8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/3/21

    Η Καστοριά στα καλύτερα της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/21

    Εκκωφαντική η απουσία πολιτικού προσωπικού στην Καστοριά. Με Ζήση και Μαρία, Τάκη και Γιάνη, να χαίρεστε τα γαλάζια παιδιά της συμφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/21

      Τα ίδια λέει κι ο Βασίλης από τη Φιλοθέη....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/21

    Λέτε σήμερα να τον πετάξει.... ο Γιάνης τον αετό με την Ειρήνη..;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/21

    Θα συμφωνήσω με την ανυπαρξία του πολιτικού προσωπικού της Καστοριάς. Η παντελονάτη Μαρία, ο λαλήστατος Ζήσης, το καλό παιδί Τάκης, ο ατακτούλης Γιάννης και ο ξερόλας Κίμων ούτε για το ΔΣ συλλόγου σε χωριουδάκι δεν κάνουν. Και από πίσω μια από τα ίδια: η μεταλλαγμένη πασοκτζου, ο κάτοικος Αθηνών, η κομματοσκυλου δημόσια υπάλληλος, ο μεταθεσακιας στρατηγός, ο άνεργος γουνοποιός/ξενοδόχος, ο πρώην δήμαρχος και άστα να τα πάρει το ποτάμι. Όσο η ΝΔ σβήνει τα αξιόλογα στελέχη της για χάρη του κατεστημένου όλων αυτών που φαντάζουν σαν την "αφρόκρεμα των τοπικών στελεχών", θα αναρωτιόμαστε συνεχώς πόσο πιο κάτω μπορούμε να φτάσουμε την υπανάπτυκτη εδώ και χρόνια Καστοριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/3/21

    Μα αυτοί δεν είναι o καθρέφτης της καστοριανής κοινωνίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/3/21

    Έλα ντέ,λες και όλοι αυτοί μόνοι τους εκλέγονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ