16.3.21

Συνδρομή στους σεισμοπαθείς

«Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα του δήμου Άργους Ορεστικού για ανακούφιση των σεισμοπαθών της Θεσσαλίας. Μέσα σε λίγες ημέρες, συγκεντρώθηκε ένας τεράστιος όγκος ειδών πρώτης ανάγκης, με τους πολίτες να προσφέρουν από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά. Από την πλευρά του, ο δήμος Άργους Ορεστικού προχώρησε στην αγορά κουβερτών και παπλωμάτων, προκειμένου να συμπαρασταθεί κι αυτός στους κατοίκους των δήμων που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, ταξινομήθηκαν και συσκευάστηκαν και σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου, με τη μέριμνα του δήμου, θα μεταφερθούν στους δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου.
Ο δήμος Άργους Ορεστικού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους πολίτες, τους συλλόγους, τους φορείς και τους προέδρους των κοινοτήτων, που δραστηριοποιήθηκαν συγκινητικά και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά του, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη μεγάλη ευαισθησία και την αλληλεγγύη που τους διακρίνει».

Δελτίο τύπο του δήμου

2 σχόλια:

  1. Γιώργος Χατζηδημητρίου [fb]17/3/21

    Ο Δήμος Καστοριάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/21

    Συνδρομή στους γουναράδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ