2.9.23

ΟΔΟΣ: Σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 6.4.2023 | 1169


Ένας δήθεν ανώνυμος, που τελικά ήταν επώνυμος και ένθερμος υποστηρικτής τους και σύμμαχός τους, διανοήθηκε να καταγγείλει την Φιλαρμονική. 


«...Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά (οι καταγγελίες), είναι απαράδεκτα αυτά που συμβαίνουν στην πόλη μας, είναι απαράδεκτα αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο, ακόμη κι από Υπηρεσίες θα πω (Επιθεώρηση Εργασίας), που δεχόμενες ανώνυμες καταγγελίες, προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Λοιπόν, πρόβλημα δεν θα ξαναδημιουργηθεί. Είτε το θέλουν, είτε όχι. Είτε με το καλό, είτε με το ζόρι. Δεν θα περάσει αυτό που θέλουν μερικοί... Η Καστοριά αλλάζει και η Καστοριά θα δημιουργήσει τις εικόνες για το μέλλον...»
Ι. Κορεντσίδης


ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των «επισήμων» της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, προκάλεσε η χρονική καθυστέρηση στην έναρξη.

ΟΤΑΝ αποκαλύφθηκε ότι οι «γνωστοί – άγνωστοι» με καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας ασκώντας τις αρμοδιότητές της έλεγξαν τα σχετιζόμενα θέματα στην Φιλαρμονική του Δήμου Καστοριάς. 

ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ του παρουσίαση ο δήμαρχος Καστοριάς, κ. Ιωάννης Κορεντσίδης, δεν συγκράτησε την δυσφορία του για τις συνέπειες των ανωνύμων καταγγελιών.

ΑΛΛΑ και την ηθική αυτών των ιδίων των ανωνύμων καταγγελιών.

ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ μάλιστα ότι και με αφορμή το πιάνο καταμεσής της λίμνης κάπου στον Φεβρουάριο, είχε γίνει και πάλι καταγγελία σε βάρος του Δήμου Καστοριάς. 

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ περίπου κινήθηκαν και τα σχόλια σε αναρτήσεις της βουλευτή του ΣυΡιζΑ κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς κ. Κίμωνα Μηταλίδη.

Ο ΟΠΟΙΟΣ γίνεται συχνά στόχος τους, σύμφωνα με παλιότερες αναφορές του.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ στις αντιδράσεις των «επισήμων» της φετινής παρέλασης είναι ότι προτίμησαν να φανεί πως αγνοούν ποιοι ή καλύτερα ποιος είναι ο μασκοφόρος της καταγγελίας για την Φιλαρμονική. 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ, ούτε λίγο ούτε πολύ, προβλήθηκε η αξίωση… να μην επιλαμβάνονται οι κρατικές υπηρεσίες επί ανωνύμων καταγγελιών!

ΑΚΟΜΗ και για θέματα που ερευνώνται αυτεπάγγελτα.

ΟΤΑΝ αυτές αφορούν τον Δήμο Καστοριάς ή έστω όταν είναι προγραμματισμένη κάποια παρέλαση.

ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ μια δημόσια δραστηριότητά τους.

ΝΑ ΤΕΘΕΙ δηλαδή το κράτος σε λειτουργία pause.

ΚΑΙ ο Δήμος Καστοριάς να απολαμβάνει ασυλίας.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ή περιορισμένης χρονικής, όταν ο άγνωστός τους ανώνυμος τούς καταγγέλλει. 

ΚΑΙ ΕΝΩ εξ αρχής την ταυτότητα τού «αγνώστου» μπορούσε κάποιος να την υποθέσει ανατρέχοντας στην επικαιρότητα της πόλης έως μερικά χρόνια προηγουμένως…

ΣΥΝΤΟΜΑ με αναρτήσεις του, παρουσιάστηκε (ο) ιδιώτης που ισχυρίσθηκε ότι είναι αυτός που πράγματι έκανε την καταγγελία.

ΑΛΛΑ επώνυμα, και όχι ανώνυμα. 

ΠΕΤΩΝΤΑΣ το γάντι της... Φιλαρμονικής κατά πρόσωπο της δημοτικής αρχής. 

ΤΑ ΙΔΙΑ συνέβαιναν και τα χρόνια του τέως δημάρχου Ανέστη Αγγελή.

Ο ΟΠΟΙΟΣ, από υμνούμενος δημοσίως (όπως ακριβώς και με τον κ. Κορεντσίδη) και με ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο, κατέληξε υβριζόμενος δημοσίως (όπως ακριβώς και με τον κ. Κορεντσίδη), επώνυμα βεβαίως.

ΓΙΑ ΝΑ αντιληφθεί σύντομα ο τότε δήμαρχος  κ. Α. Αγγελής, ότι ένας ευρύτατος ανώνυμος εσμός συμπτώσεων του ασκούσε εκβιασμό.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ πάντως ο δημοσιογραφικός, αγγελικά και παρθένος κόσμος της Καστοριάς…

Ο ΑΣΠΙΛΟΣ, και πιο αμίαντος από τους σωλήνες της ΔΕΥΑΚ που εξακολουθούν να υπάρχουν… 

ΔΙΕΡΡΗΓΝΥΕ τα ιμάτιά του. 

ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ που σύμφωνα με τις φήμες, επικρατεί το όργιο της ανασφάλιστης εργασίας σε βάρος των ομήρων στον κόσμο της Γούνας…

ΚΑΙ ΟΠΟΥ τα διάφορα ανώνυμα φαντάσματα (όλα υποστηρικτές – ζηλωτές της σημερινής δημοτικής κατάστασης "Ώρα για δουλειά") στα πρώτα χρόνια μετά το 2019, συκοφαντούσαν...

ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΑΝ την σιωπή με διασυρμό στο διαδίκτυο...

ΤΟ 2023 θυμήθηκαν να διαρρήξουν τα ιμάτιά τους οι ενοχλημένοι «επίσημοι».

ΠΟΥ ΕΝΑΣ δήθεν ανώνυμος, που τελικά ήταν επώνυμος.

ΑΛΛΑ και ένθερμος υποστηρικτής τους και σύμμαχός τους, διανοήθηκε να καταγγείλει την Φιλαρμονική. 

ΟH MON DIEU, σε τι κόσμο ζούμε!


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 6 Απριλίου 2023, αρ. φύλλου 1169.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ