9.9.23

ΟΔΟΣ: Τα δένδρα που πληγώναμε


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

«Αυτή η εικόνα μας πληγώνει και οι πολίτες ζητούν απαντήσεις»
ανάφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας σε λογαριασμό του σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Αναμφίβολα αυτονόητη η παρατήρηση του βουλευτή, ίσως και να αποτελεί στοιχείο της παλίνδρομης μνήμης ευαισθησιών που δεν προβάλει συχνά πια.

Όμως ο κόσμος διερωτάται, εάν θα έπρεπε να ρωτά ή καλύτερα να εξηγεί ο κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας για το κατάντημα του αλσυλλίου Αγίου Αθανασίου. Δεν είναι εισαγγελέας, ούτε αστυνομικός, ούτε στρατιωτικός, ούτε δήμαρχος ή αντιδήμαρχος, αλλά είναι ο κυβερνητικός βουλευτής. 

Ο ίδιος δεν θα έπρεπε να εξηγήσει το πώς είναι δυνατόν επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, του εκσυγχρονιστή, να αποφασίζουν έτσι, χωρίς πραγματικό λόγο, ευθυνόφοβοι υπάλληλοι του επιτελικού κράτους, καταστρέφοντας την Καστοριά. 

Αφού κατέστρεψαν πρώτα τα δένδρα με το απαράδεκτο κλάδεμα, για να διαθέτουν θέα οι στρατιωτικοί στα δείπνα και στις χοροεσπερίδες της Λέσχης των Αξιωματικών. Αποδεικνύεται ότι η παρακμή της Καστοριάς, έχει πλέον μεταδοθεί και είναι λοιμώδης.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 6 Απριλίου 2023, αρ. φύλλου 1169.


Σχετικά:3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος11/9/23

  Τα δέντρα που πληγώναμε….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος11/9/23

  Παύει να λειτουργεί η ομάδα ΔΗΜΙΟΙ....,
  Θα μας λείψει η ανυπαρξία τους στα περιβαλλοντικά θέματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος11/9/23

   Ένδειξη ότι οι φανατικοί οπαδοί της "Ώρας για δουλειά" πνέουν τα λοίσθια...

   Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ