17.1.12

Είπαν:



« …στην πτωχεία που έζησε ο Χριστός μας για να πλουτίσουμε εμείς. Για να πλουτίσουμε πνευματικά... Η κρίση που ζούμε είναι λόγω της έλλειψης πίστεως και εμπιστοσύνης στο Θεό»

«η απόφαση αυτή (για τον Εφραίμ), αποτελεί πράξη που στρέφεται εναντίον της Εκκλησίας, του Αγίου Όρους και του μοναχισμού», «γιατί  τόσο μίσος απέναντι στους ιερούς θεσμούς της Εκκλησίας μας, κυρίως τις ημέρες των Χριστουγέννων* και του Πάσχα;»
Σεραφείμ
μητροπολίτης Καστοριάς

«Η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου (για τον Εφραίμ) προσβάλλει την κοινή λογική και την κοινή νοημοσύνη.  Εγώ δεν εμπιστεύομαι την Ελληνική Δικαιοσύνη» .
Παύλος
μητροπολίτης Σιατίστης


(*) Επισημαίνεται ότι το Άγιο Όρος ακολουθεί το παλιό ημερολόγιο, όπως και η Ρωσική Εκκλησία.  Άρα η διαδικασία για την εκτέλεση της προσωρινής κράτησης – που ούτως ή άλλως δεν σχετίζεται ούτε με επετείους, ούτε με εορτολόγια, δεν συνέπιπτε με τα Χριστούγεννα στο Άγιον Όρος.




Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:



34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/1/12

    ''ΠΙΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ''
    Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, η αβεβαιοτητα, η ανησυχια το χαρακτηριστικο των ημερων μας. Οκαθενας μας αναζηταει την ασφαλεια,την εμπιστοσυνη,τη βεβαιοτητα. Ζηταει στηριγματα για τη ζωη του, για την υγεια του, για το μελλον του, για την οικογενεια του.
    Βασικος ο ρολος της εμπιστοσυνης στην ανθρωπινη ζωη. Ειναι τρομερο και εξουθενωτικο, για την οικογενεια, την κοινωνια, για την ψυχοσωματικη ισορροπια, η απουσια της εμπιστοσυνης και η κυριαρχια της ανασφαλειας. Η εμπιστοσυνη ειναι δυναμη και παραγει δυναμη. Με αυτη αντιμετωπιζονται και οι πιο δυσκολες καταστασεις.
    ''ΠΙΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ''θα διακηρυξη ο αποστολος Παυλος. Ειναι αξιοπιστος ο Θεος και τηρει ολες τις υποσχεσεις Του και γι'αυτο ο καθενας μας πρεπει να βασιζεται χωρις δισταγμο Σ' ΑΥΤΟΝ.
    Το ειπε ο Θεος? Θα γινη. Μας βεβαιωσε οτι δεν θα μας αφηση και δεν θα μας εγκαταλειψη ποτε? Ποτε δεν προκειται να μας εγκαταλειψη. Μας βεβαιωσε, οτι θα ειναι μαζι μας για παντα ''ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ''.
    Δοκιμαζομαστε στο καμινι του πονου.Αλλεπαληλες οι θλιψεις μας επισκεπτονται. Σκοτεινιαζει ο ουρανος της ψυχης μας και χανεται ο ηλιος της αισιοδοξιας μας. Οι δοκιμασιες φαινονται πιο ισχυρες απο την αντοχη μας και αισθανομαστε τα γονατα μας να λυγιζουν απο την απειλη της ανεργιας, τις αναγκας των παιδιων, τις οικογενειακες υποχρεωσεις. Η αμφιβολια εισορμα, μαζι και η ολιγοπιστια. Θα τα βγαλουμε περα?
    Νομιζετε, μας λεει,ο αποστολος Παυλος, πως οι δυσκολιες ειναι παραπανω απο τις δυναμεις σας? Οχι.Ισχυρες μπορει να ειναι, αλλα οχι ισχυροτερες απο σας.Ειναι στα μετρα σας,συμφωνα με την αντοχη σας, με τις δυναμεις που σας προσφερει ο Θεος.
    Επιτρεπει τον πειρασμο.Αφηνει την δικιμασια τοσο οσο χρειαζεται για την ασκηση στην αρετη, για τη γυμνασια της ψυχης, για την πνευματικη μας ωφελεια.Και στην καταλληλη στιγμη θα την σταματιση. Ειναι δυνατον ενας πατερας στοργικος να φορτωση στο παιδι του φορτιο μεγαλυτερο απο τις δυναμεις του? Ασφαλως οχι.
    Ποιος μας τα βεβαιωνει ολα αυτα?Το αδιαψευτο του Θεου, η πιστοτητα Του.Αυτη ειναι η πιο μεγαλη εγγυηση. ''ΠΙΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ''. Με αυτη τη βεβαιοτητα εζησαν και μεγαλουργησαν ολες οι αγιες μορφες της Παλαιας και Καινης Διαθηκης. Εκει ολοι στηριξαν τη ζωη και το εργο τους. ''ΕΠΙ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΠΕΠΟΙΘΑ''.αυτο ηταν το μυστικο τους, η δυναμη τους.Στην πιστοτητα του Θεου ακουμπουσαν με απολυτη εμπιστοσυνη τις δυσκολιες τους, τα προβληματα τους, τα παντα. Και δεν διαψευσθηκαν, Σ'αυτη τηνπιστοτητα του Θεου ας στηριξουμε και εμεις τη ζωη μας ολοκληρη, για να ειναι γερη και ασαλευτη.
    ''ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΔΟ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/12

    ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΩΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ!
    […..]
    ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ?
    […..]
    ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ!
    […..]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/1/12

    Λυκουργε παλι με εκανες να ανατριχιασω με τον βουρδουλα σου, εφιαλτης σου εχει γινει ο δεσποτικος βουρδουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/1/12

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΤΗΝ " ΟΔΟΣ " ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΚΟΨΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
    Η ΟΔΟΣ έκρινε ότι στο σχόλιό σας περιέχονταν φράσεις με στοιχεία εξύβρισης.
    Αν επιμένετε, πολύ ευχαρίστως να αναρτηθεί αυτούσιο το σχόλιό σας, εφ’ όσον δημοσιευτεί με πλήρη και διασταυρωμένα τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να έχετε την βασική ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/1/12

    Ανώνυμος είπε... και με τον αχαρακτήριστο Αμβρόσιο;-----Ανώνυμος είπε...

    Πράγματι ειναι θλιβερό εκπαιδευτικός να απαξιωνει Συνάδελφο. Και μάλιστα αν αυτός ο εκπαιδευτικός είναι άντρας και ιερωμενος και μοναχος, το να απαξιωνει συναδελφο γυναίκα και μάλιστα "πισω απο την πλατη" της, κοινοποιώντας προσωπικά της δεδομενα σε τρίτους, αποκαλύπτοντας με τον τροπο του οικογενειακά της και προσωπικα της σε αλλες γυναικες και το χειροτερο προσβαλλοντας την τιμη και υποληψη της μονο και μονο για να ευαρεστει τον μισογυνισμο του αντιζηλου..αυτο ειναι πραγματικα θλιβερο..---Το ότι ο ίδιος, αυτος που ασελγησε και οχι απλα απαξιωσε την συναδελφο, ή έστω συνηργησε στην ασελγεια και απαξιωση, αν λοιπον τωρα καυχαται για την νικη του, και για την ταπεινωση και ηττα της συναδελφου του, και ερμηνευει τη σταση της ως δικαιωση του "γεροντα" του, και σχολιαζει σχετικα στις αλλες εκκλησιαζουσες, τις κλαίουσες στα τειχη της Μονης, αυτο ειναι κατι που κρινει και χαρακτηριζει τον ιδιο και μονο.-----Ανώνυμος είπε... Απλα θα εξυπηρετησει αυτον που κρυβεται... που προτιμα τον θανατο των οικειων του, για να ζησει αυτος... Και ο αλλος.. θα περαμενει γαληνιος, ηρεμος, πραος και αταραχος, αιωνια αφελής και ανωριμος στα συντριμμια και ερειπια που μονος του δημιουργησε... Α, μην το ξεχναμε, με την ευχη του γεροντα του. Γι αυτο θα καυχιεται παντα.. Ηταν σε όλα υπακουος.. και ειναι.. Το καλο παιδί..
    Τι τραγωδια; ------- ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΚΟΨΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΤΗΡΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΛΙΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΜΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΚΑΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΑ ΑΜΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΚΟΚΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΡΑΣΟ ΚΑΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΙΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡ ΔΕΝ ΑΡΕΣΚΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΝΕΡΟΖΟΥΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΡΟΔΙΤΗ24/1/12

    oi κοκαλιαρηδες που αναφερεις δεν εχουν λογο. Εχουν σιωπη. Κυρητουν με την σιωπη τους. Τριμμενο ρασο, ξυποληταριο και δηλητηριο, συμπαθαμαι, δεν πατανε καθολου. ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/1/12

    ΑΠ' Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ, ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΓΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ... ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ "ΑΣΕΛΓΗΣΕ" ... ΣΑΝ ΠΟΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ;
    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΎΜΕ,
    ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ,
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΖΩΗ,
    ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ (ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ)
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ;
    ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΑΜΕ, ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ;
    ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ !
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ,
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠ' ΕΞΩ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΚΑΠΟΥ ΕΣΦΑΛΛΑΝ. ΣΙΓΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ.
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΕ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ; ΕΤΟΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΙΦΟΥΛΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΣΙΩΠΗΛΑ. ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ; (ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ).
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;
    ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ. "ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑ..." ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ; ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΙΑ ;
    ΑΔΕΛΦΟΣ ΥΠ' ΑΔΕΛΦΟΥ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΣ ΟΧΥΡΑ.
    ΝΕΦΙΔΙΟΝ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΘΑΤΤΟΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΕΤΑΙ (Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/1/12

    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ- ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΟΠΟΤΕ ΣΦΑΛΛΕΙ ΦΡΙΚΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΞΕΡΟΥΝ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ, ΑΦΟΥ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/1/12

    Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ.
    ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ.

    ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΩΣ "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΥΠΕΡ ΕΦΡΑΙΜ (ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ).

    Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.

    ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ., ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

    ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/1/12

    Η κλεισουρα δεν ειναι στον νομο Καστοριας? οτι θελεις λες? Δεν ανακοινωθηκε πως ο Πατριαρχης θα ερθει στην πολη της Καστοριας, στο μοναστηρι της Κλεισουρας θα ερθει ,για την Αγιοκαταταξη της Ασκητριας Σοφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/1/12

    Ολοφάνερο πως ό,τι θέλει λέει για να στρέψει την συζήτηση εκεί όπου τον συμφέρει.
    Αλλάζει θέμα όποιος δεν αντέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/1/12

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ? ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΟΤΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ?
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/1/12

    "Νομιζετε, μας λεει,ο αποστολος Παυλος, πως οι δυσκολιες ειναι παραπανω απο τις δυναμεις σας? Οχι.Ισχυρες μπορει να ειναι, αλλα οχι ισχυροτερες απο σας.Ειναι στα μετρα σας,συμφωνα με την αντοχη σας, με τις δυναμεις που σας προσφερει ο Θεος.
    Επιτρεπει τον πειρασμο.Αφηνει την δικιμασια τοσο οσο χρειαζεται για την ασκηση στην αρετη, για τη γυμνασια της ψυχης, για την πνευματικη μας ωφελεια.Και στην καταλληλη στιγμη θα την σταματιση. Ειναι δυνατον ενας πατερας στοργικος να φορτωση στο παιδι του φορτιο μεγαλυτερο απο τις δυναμεις του? Ασφαλως οχι."
    Τί ταύτιση απόψεων είναι αυτή, φίλε μου; Τα ίδια σκέπτομαι κι εγώ... Το κακό είναι ότι τα ξεχνούν οι "πατέρες" κι εγκαταλείπουν τα παιδιά τους. Έχεις ακούσει εσύ ποτέ τσομπάνη ν' αφήνει το μαντρί του;
    Μπουχτίσαμε από λόγια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/1/12

    Αν μπουχτισες μην ασχολεισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/1/12

    Στην Μητρόπολη Καστορίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης

    http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10736:2012-01-27-11-12-13&catid=26:2009-12-18-08-38-40 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος27/1/12

    ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ- ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ "ΕΚΤΟΣ" ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ "ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ.

    Υ.Γ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ROMFEA.GR, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΟΤΙ Κλεισούρα ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Κλείσουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/1/12

    Η ρομφεα σε πειραξε. η προβολη αλλων στο αμην ηταν καλη ε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/1/12

    Ο υπεύθυνος της Romfe προσελήφθη ως υπάλληλος (σε καιρούς χαλεπούς) στην τοπική Μητρόπολη. Τι σου κάνει η μεγάλη γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/1/12

    Φιλε κοψε κατι.Μαλλον θελεις να γινεται τζερτζελες και τα γραφεις αυτα,αστο, δεν τα καταφερες, ασχολεισου με κατι που δεν σε γελοιοποιει.Δεν το καετεχεις το αθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/1/12

    Εσυ που κανεις υποδειξεις στον αδελφο σου να μην ασχολειται "αν μπουχτισε", τη νυξη για τον ποιμενα την κουκουλωσες.
    Αυτο ειναι το καιριο ερωτημα προς το παρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/1/12

    Προτιμώ να βλέπω ανθρώπους να αμφισβητούν την αλήθεια, παρά να δέχονται κάτι που δεν είναι αλήθεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΟΔΟΣ αναγκάζεται συχνά να μην αναρτά σχόλια τα οποία περιέχουν ανάρμοστες εκφράσεις και στοιχεία φαιδρότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος29/1/12

    Ανωνυμε του προσφατου σχολιου (28-1-2012), Πρωτον δε σε ρωτησε κανεις για τις προτιμησεις σου (οσο κι αν αυτο σε καιει) και δευτερον αλλα υπερανω ολων μην αναφερεις τοσο ευκολα την αλήθεια, αν εισαι χριστιανος.
    Εσυ προλαβες και τη γνωρισες τοσο καλα, ωστε απαιτεις να επιβαλλεις μονο τη δικη σου γνωμη; Το θεμα ειναι πολυ συγκεκριμενο και με υπεκφυγες δεν γλιτωσε ποτε κανεις.
    Η επιμονη σε μια λανθασμενη αποφαση οδηγει στην εσχατη πλανη. Και τοτε, ακομη κι ενα ραβδι που παραδοθηκε για ποιμαντικη μεριμνα απο εναν Αγιο μπορει να γυρισει εναντιον αυτων που δεν το σεβαστηκαν και να τους συντριψει ως σκευη κεραμεως ...
    Ελπιζω να βρεθουμε ξανα ολοι μαζι. Πλησιαζει και η Κυριακη του Τελωνου και του Φαρισαιου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος29/1/12

    Να με συμπαθάτε κύριοι, αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το αντικείμενο της συζήτησής σας. Περί τίνος ομιλείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος29/1/12

    Αρνάκι άσπρο και παχύ
    της μάνας του καμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος29/1/12

    Mονο τον ενοχο καιει η αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΦΡΟΔΙΤΗ29/1/12

    Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΙ.
    Με πονο βαθυ στην ψυχη η Χαναναια πλησιαζει τον Κυριο.Ειναι δραματικη η συναντιση της με τον Χριστο.
    Την δοκιμαζει για να φανει η πιστη της στα ματια των μαθητων και ολων μας.Αλλα τι σημαινει να ειναι ζωντανη η πιστη μας?Θα πει πιστη, που δεν υποχωρει μπροστα στις δυσκολιες. Πιστη που δεν λυγιζει μπροστα στα εμποδεια και τις αντιξοοτητες της ζωης.
    Ο αποστολος Παυλος διακηρυττει..''ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΩ ΕΝ ΤΩ ΕΝΔΥΝΑΜΟΥΝΤΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΩ''.
    Στο παραδειγμα της Χαναναιας βλεπουμε μια πιστη που δοκιμαζεται και που πανω στην δοκιμασια αντεχει.....Η χαναναια τι παραδειγμα μας αφησε?ΜΕ Ανεκτικοτητα καταπληκτικη και ζωντανη πιστη αναμενει το θαυμα.Και το θαυμα εγινε. Ζωντανη και δοκιμασμενη πιστη ανοιξε τον δρομο στο θαυμα, στον θεικο θαυμασμο και επαινο.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ εΥΑΓΓΕΙΕΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.
    Ο ΚΥΡΙΟς ΜΑς ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΜΕΝΟ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος29/1/12

    Ειλικρινή συγχαρητήρια, κ. Μπαϊρακτάρη, για τη χαρά που δίνετε σε κάθε άστεγο, ακόμη και ιεροκήρυκα !
    Επιτρέψτε τώρα και μιαν άλλη ανάγνωση, εις απάντησιν του παραπάνω σχολίου.
    Ανώνυμε, καλέ μου άνθρωπε, συγγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα πού κολλάει ο Δεσπότης (καλή του ώρα!) με το σημερινό Ευαγγέλιο.
    Η Χαναναία ήταν μια γυναίκα, η οποία βγήκε από τα σύνορα της πατρίδας της, για να συναντήσει τον Χριστό.
    Τόλμησε εκείνη η ξένη και ύψωσε φωνή, εκραύγασεν. Όχι για τον εαυτό της. Για πλάσμα αγαπημένο που υπέφερε.
    Ζήτησε έλεος, γιατί Τού αναγνώρισε τη Δύναμη Του, χωρίς να την έχει ακόμη αποδείξει, εφόσον δεν είχε ακόμη σταυρωθεί και αναστηθεί. Αρχικά, ο Χριστός δεν τής αποκρίθηκε.
    Οι Μαθητές Του - όπως κάνουν συνήθως οι άνδρες στην αδυναμία τους - ενοχλήθηκαν και Τού ζήτησαν να την διώξει. Εκείνος όμως Τούς υπενθύμισε ότι η Αποστολή Του ήταν ακριβώς για αυτούς που σήμερα θα λέγαμε ότι "είναι στα χαμένα ...".
    Την Αγάπη Του την ένιωσε η γυναίκα και -αφήνοντας τις φωνές- έκανε κίνηση του σώματος παρακλητική, την οποίαν εξέφρασε και λεκτικά.
    Και πάλι ο Χριστός δεν τής παραχώρησε αμέσως δικαιώματα, αλλά δοκίμασε την υπομονή της με τον διάλογο.
    Κι εκείνη αξιώθηκε να σταθεί στο ύψος της περίστασης, όχι φέρνοντας αντίρρηση στον λόγο του Χριστού, αλλά εκφράζοντας μια βαθειά ανθρώπινη αίσθηση, ένα παράπονο ...
    Είπε το "ναι", συμληρώνοντάς το με το "και γαρ...". Αξιοποίησε το λογικό,τη μνήμη και τη γλώσσα, δώρα με τα οποία την είχε προικίσει ο Πλάστης.
    Η απάντηση του Χριστού σε εκείνην τη γυναίκα, την ξένη, τη φωνακλού, τη φορτική, τη διεκδικητική ... αποτυπώθηκε με θαυμαστικό!
    Ο Κύριος παραδέχθηκε το χτυποκάρδι της γυναίκας και τής έκαμε το Χατήρι! Και ιάθη η θυγάτηρ... (Μτθ. ιε 21-28)
    Τα έγραψα συνοπτικά, για να μη σάς κουράσω.
    Όποιος θεωρήσει την προσωπική μου ανάγνωση "γιαλαντζί", ας θυμηθεί ότι τον Τιτανικό τον έφτιαξαν διπλωματούχοι του Πολυτεχνείου, την Κιβωτό όμως ... ερασιτέχνης.
    Όσο για τον φίλο μας που θέλει με κάθε τρόπο να υπερασπίζεται τον Δεσπότη (καλή του ώρα!), ένα έχω να τού πω σχετικά :
    ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΣΙΝ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ.
    Οι Τρεις Ιεράρχες βοήθειά μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος30/1/12

    Η χαναναια παρακαλουσε Τον Κυριο να θεραπευσει απο το δαιμονιο το παιδι της. Αυτο θα παρακαλεσει και ο Ποιμεναρχης μας, να φυγει το δαιμονιο απο ψυχη σου.
    ΣΟΥ ευχομαι να γινεις μιμητης των ΤΡΕΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος30/1/12

    Τί παρακαλεί κάθε άνθρωπος, το ξέρει μόνον ο Θεός κι η ψυχή του...
    Εσύ είσαι ο Θεός ή η ψυχή άλλου ανθρώπου ;
    Άντε, μην το παραξεφτιλίζουμε τώρα ...
    Τιμής ηγοράσθημεν.
    Είναι η ανάγνωση μετά από προσευχή "καινόν δαιμόνιον" ; Μήπως είμαι "και τους νέους διαφθείρων";
    Μη γένοιτο.
    Καλά έλεγε ο Μέγας Αντώνιος ... "Τα δαιμόνια μόνο να απειλούν μπορούν. Τελικά δεν υπερισχύουν"
    Όσο για την ευχή, ευχαριστώ ειλικρινά, αλλά για την ώρα παρακαλώ να έχω την ευχή των Μητέρων τους.
    Σε ασπάζομαι φιλήματι,
    γλυκύτατόν μου τέκνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος30/1/12

    Εισαι για λυπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος30/1/12

    Καλέ σεις αποκαλύπτεσθε. Χωρίς καθόλου κόπο μάλιστα. Γι' αυτό καλό για όλους μας θα 'τανε να σιωπήσετε.Ή μάλλον τις εξ υμών ας τραγουδήσει το γνωστό άσμα της Χαρούλας "Κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν τρελαθήκαμε" και μετά να σιωπήσει. Προς ίδιον όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΟΔΟΣ δυστυχώς αναγκάζεται να σταματήσει τον διάλογο των αναγνωστών/επισκεπτών, διότι εξαντλήθηκε και δεν έχει πια περιεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ