9.3.21

Έδρα


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς

   
[...] Δεν θα μάθουμε ποτέ εάν ο πρωθυπουργός προτού καταφύγει στο Κοινοβούλιο για το πρόβλημα του δημόσιου λόγου στην Ελλάδα, ζήτησε και έλαβε το καλώς έχειν από την Μαρία Αντωνίου, που είχε συνεργάτη και σύμβουλο τον αδελφό του δήμαρχου Καστοριάς, άτυπο σύμβουλο του ίδιου όπως λέγεται τουλάχιστον, ότι εδώ δεν υπάρχουν ελεεινοί κανίβαλοι. Να επιτίθενται μαφιόζικα, να ορμούν σαν τις οχιές του διαδικτύου σε όποιον ασκεί κριτική στην Καστοριά. Που υποτίθεται έχει αφοσιωμένη γαλάζια αρχή, και νέους ανθρώπους... εκσυγχρονιστές. Άσπιλους, αμίαντους, άψογους.
.

Έδρα Σχολής

ΟΔΟΣ 25.2.2021 | 1069




4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/21

    Ζητώ η Νέα Δημοκρατία....Ζήτω η Καστοριά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/21

    Τριχίλιαρο: Άμεση αντίδραση Κορεντσίδη. Δηλαδή θα λάβουν τριχιλιαρο οι επιχειρήσεις από τον Δήμο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/21

    Αυτά τα καλά παιδιά; Αυτοί οι νοικοκυραίοι; Αυτοί οι εργατικοί; Αυτοί οι ικανότατοι; Αυτοί που διαχειρίζονται με το 'κομμάτι' το υπαλληλικό προσωπικό; Αυτοί που παραμένουν αϋπνοι μήνες τώρα για την αντιμετώπιση του κορονοιού; Αυτοί που άφησαν πίσω τις μεγαλοεπιχειρήσεις τους για να προσφέρουν στον τόπο; Αυτοί που άφησαν πίσω οικογένειες για να συσκέπτονται με συμβούλους για την σωτηρία μας; Αυτά τα παιδιά της εκκλησίας που ξεκινούν με το σταυρό στο χέρι; Αυτοί που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αμάκα; Αυτοί που δεν διανοούνται εξωσυζυγικές σχέσεις; Αυτοί που σέβονται τον συνδημότη και του απαντούν δημόσια τεκμηριωμένα στα μέσα δικτύωσης; Όχι και οχιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ