11.5.23

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
11.5.2023 | 1174


Μονόχρωμοι | πολύχρωμοι | πλαστικοί|  ξύλινοι | μεταλλικοί | μικροί | μεγάλοι | διαφόρων σχημάτων


Κάδοι που τοποθετούνται, ανακαλούνται, καταργούνται, μετακινούνται σε μια αέναη κινητικότητα. Προκαλώντας ένα γενικευμένο αλαλούμ και ευνοώντας ερωτηματικά. Για την αιτία όλης αυτής της… κοσμογονίας και της επέλασης.

Διαβάστε επίσης:

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΔΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ:
- Οι εθνικές εκλογές
Δυστυχώς δεν έχουμε στη χώρα μας εμπειρία κυβερνήσεων συνεργασίας, παρά το γεγονός ότι αυτός είναι ο κανόνας στη συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών χωρών της Ευρώπης. 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ:
- Ας ξυπνήσουμε επιτέλους
Καιρός λοιπόν να ξυπνήσουμε και να επικρατήσει απαρέγκλιτα η αγάπη και το ενδιαφέρον που θα υπηρετήσει τα συμφέροντα του ταλαίπωρου τόπου μας.

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
- Αγαπητή ΟΔΟΣ
Για κάποιον δυσερμήνευτο λόγο –όπως σχεδόν συμβαίνει με τις περισσότερες θρησκευτικές οργανώσεις, οι επικεφαλής των οποίων δεν ανέχονται περαιτέρω ανάλυση και διερεύνηση– αλλά ενδεχομένως να πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μελέτης ειδικών, το εκλογικό σώμα συνεχίζει να στηρίζει το κόμμα της ΝΔ χωρίς να δείχνει την παραμικρή τάση να στείλει το μήνυμά του.

ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
- Οι Έλληνες ποιητές που εισέπνευσαν το χριστοπούλειο μύρο
Θωμάς Παπαθωμάς:  αυτός που παρουσίασε στους Καστοριανούς και στο πανελλήνιο το ποιητικό έργο του Αθ. Χριστόπουλου.

Το Σκάκι:
- “Αλλού τα κακαρίσματα  κι αλλού γεννούν οι κότες”
Να μπαίνουμε στη Διαύγεια του δήμου Άργος Ορεστικού και να μετράμε έργα. Έργα και όχι ταξιδάκια των αντιδημάρχων σε τουριστικές εκθέσεις, όλα για το περιβόητο branding.

- Για την καφέ αρκούδα

- Ακριβή μου φορολογία

- Προσδόκιμο ζωής

- Κολυμβητήριο Άργους Ορεστικού

...κι άλλα.

Πέμπτη 11.5.2023 | 1174

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/5/23

    Η Καστοριά έχει ένα μεγάλο κολυμβητήριο και αυτό είναι η λίμνη. Πάρτε ένα παράδειγμα από το Κόμο και όλες τις πόλεις βόρεια, ανατολικά και δυτικά υου Κόμο, που έχουν λίμνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/5/23

    Η Καστοριά τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε στην ουσία δύο βουλευτές της ΝΔ με τα γνωστά αποτελέσματα. Για την κατάσταση στον νομό και την εν γένει πολιτική και γενική συμπεριφορά των δύο, του εκλεγμένου και της ατύπως βουλευτού ευθύνεται πρωτίστως ο πρωθυπουργός, που επέτρεψε αυτή την κατάσταση και λιγότερο ο εκλεγμένος και η συμπεριφερόμενη ως βουλευτής χωρίς να είναι. Αντί να δούμε έργο, είχαμε συναγωνισμό παρουσιών σε λειτουργίες και πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/23

      Είναι στο χέρι μας να τους στείλουμε στο σπίτι τους και αυτούς και το κόμμα τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/5/23

      Πρέπει να στείλει, επιτέλους, το μήνυμα η Καστοριά, ότι δεν είναι "Κάστρο".
      Μόνο έτσι θα έχει μέλλον ο τόπος.
      Ειδάλλως, θα μετακομίσουμε όλοι από εδώ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/5/23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/5/23

    Στις επόμενες δημοτικές εκλογές έχουμε υποψήφιο τον κύριο [....] και έναν άλλο κύριο με μια [....]. Οπότε και οι κάδοι θα σχεδιασθούν από την εταιρεία [....] με τη συνδρομή του [....].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/23

      Αγαπητή ΟΔΟΣ η εταιρεία Kering έχει μεταξύ άλλων και την εταιρεία Balenciaga. Ο κύριος Φουστάνος είναι ένας αναγνωρισμένος πλαστικός χειρουργός.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/5/23

      Αγαπητή ΟΔΟΣ o Balenciaga ήταν ένας ισπανός μόδιστρος. Τα δικαιώματα του ονόματος έχει η εταιρεία Kering.Ο κ. Φουστάνος είναι γνωστός και δεν χρειάζεται συστάσεις.

      Αν εγώ γράψω: "η Balenciaga της εταιρείας Kering θα μπορούσε να ντύσει τους τενεκέδες της Καστοριάς με τη συνδρομή ενός κατά κοινή παραδοχή ικανού πλαστικού χειρουργού", είναι υβριστικό για κάποιο;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/5/23

      Ούτε Balenciaga, ούτε Armani, εμείς αγοράζουμε το μλουζάκι στην μοντέρνα γωνιά και ράβουμε το κροκοδειλάκι στο στήθος;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/5/23

      Δυστυχώς η σύνταξη της Οδού τρέμει και τον ίσκιο της πλέον και με όλο αυτό το πετσόκομα στα σχόλια δύσκολα βγαίνει νόημα.
      Κρίμα.....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/5/23

      Τι να σου κάνει και η σύνταξη της ΟΔΟΣ; Όταν εκδίδεις εφημερίδα στη Βόρεια Κορέα των Βαλκανίων είσαι αναγκασμένος να συμπεριφέρεσαι ανάλογα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/5/23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/5/23

      Άλλο η συκοφαντία και άλλο η ειρωνία και ο σαρκασμός αγαπητή ΟΔΟΣ. Οι ίδιοι δημοσιεύουν τις φωτογραφίες για να το παίξουν μεγάλοι αλλά εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για να τους κράξουμε. Ωραία δημοκρατία έχει η χώρα. Αλλά μιλάμε για τον φασίστα Πούτιν, τον απολίτιστο Ερντογάν και τον αιμοβόρο Κιμ. Δυστυχώς όλες οι ανω αναφερόμενες ιδιότητες μας χαρακτηρίζουν εμάς.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος16/5/23

      Και ο Κιμ δημοσιεύει φωτογραφίες που δεν επιτρέπεται να σχολιάζονται.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος16/5/23

      Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του Κιμ και των Ελλήνων πολιτικών. Ο Κιμ απαγόρευσε την κυκλοφορία επί κορονοϊού και δεν έβγαινε έξω και ο ίδιος. Ενώ εδώ ίσχυε το μάντρωμα μόνο για τους πληβείους.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος16/5/23

      Αν αρχίσουμε να μιλάμε για τον κορονοϊό θα διαπιστώσουμε, ότι σε κανένα κράτος δεν υπήρχε τόση αυθαιρεσία απέναντι στους πολίτες και τόση αδιαφορία για τις συνέπειες αυτής της πολιτικής.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ