28.6.23

Το ένα "μπράντινγκ" πίσω από τ' άλλο

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Το "μπράντινγκ" της Δυτικής Μακεδονίας που παρουσίασε σε ένα αμήχανο ακροατήριο ο κ. Κικίλιας το περασμένο καλοκαίρι, περιλαμβάνει και... «θάλασσα» (όπως ανέφερε το επίσημο δελτίο τύπου).
 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Το "μπράντινγκ" της Καστοριάς, που παρουσίασε πρόσφατα σε ένα αμήχανο ακροατήριο ο κ. Κορεντσίδης, περιλαμβάνει ένα "Κ" πεσμένο που παραπέμπει υποτίθεται σε λίμνη, βυζαντινό πολιτισμό, πόλη και βουνό. 

Και στα δύο "μπράντινγκ", κυριαρχεί ένα μουντό "λαδοπράσινο-πετρόλ" χρώμα.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 26 Ιανουαρίου 2023, αρ. φύλλου 1159.

Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/6/23

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ

    Διαβάζω την ΟΔΟ πάρα πολλά χρόνια. Τελευταία, σχολιάζω κιόλας. Ακριβώς όπως δίνει το δικαίωμα ο Νόμος. Ανώνυμα, για να αντιμετωπίσω τουλάχιστον τη στοχοποίηση που υπέφερα, αλλά δεν την εξαργυρώνω με την αυτοδιαφήμισή μου.
    Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καλοί και κακοί σχολιαστές. Όλοι σε κάποιο καλό μπορεί να οδηγήσουν με τον τρόπο τους. Εξαρτάται από τα μάτια που διαβάζουν κάθε φορά.
    Σήμερα θέλω να γράψω ένα σχόλιο και ας ξινίσει κάποιους “υπεράνω” και ας χυμήξουν τα κοράκια να μου φάνε τις σάρκες.

    Αγαπητός και καταξιωμένος για τη δουλειά του συμπολίτης έκανε πρόσφατα μια δημοσίευση (που την αναπαρήγαγαν τοπικά σάιτ), σε πολλά σημεία αξιόλογη.
    Ως άνθρωπος όμως, έκανε κι ένα σφάλμα.
    Δημοσίευσε φωτογραφίες δυο ανήλικων κοριτσιών σε ιδιωτικό χώρο, με ρούχα που μπορούν να προκαλέσουν τα ένστικτα κάθε “λιγούρη”, ο οποίος από τις πληροφορίες που δίνονται στη δημοσίευση μπορεί να τις εντοπίσει και να τις “ψαρέψει” (όχι μόνο τις φωτογραφίες αλλά και τις κοπέλες), καθώς τώρα ζουν για εκπαιδευτικούς λόγους μακριά από τους γονείς τους.

    Γνωρίζοντας ότι για κάθε πράξη δεν υπάρχει μόνο η καταστολή (ή η ποινή) αλλά σημασία έχει η Πρόληψη, αναρωτιέμαι.
    Δεν βρέθηκε κανείς, όχι οπωσδήποτε να συμβουλέψει τον φίλο μας (γιατί μπορεί να μη δέχεται υποδείξεις) αλλά τουλάχιστον να τον ενημερώσει τι κακός μπελάς θα τον βρει, στην περίπτωση που κάποιος άλλος εκμεταλλευτεί τις δικές του (καλοπροαίρετες, θέλω να πιστεύω) φωτογραφίες ;
    Ήταν τόσο δύσκολο να σπεύσει κάποιος αρμόδιος να του τηλεφωνήσει για τις απαραίτητες φιλικές συστάσεις, ώστε να αποσύρει τις φωτογραφίες και “να έχει τον νου του στο παιδί” ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ