12.12.16

Οι νέοι διοικητές σε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

-Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς
Βασίλειος Αντωνιάδης: Είναι απόφοιτος της νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με σπουδές και στο τμήμα βαλκανικών σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην κατεύθυνση πολιτική και οικονομία.
Έχει επίσης μεταπτυχιακό στη διοίκησης μονάδων υγείας του ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.Έχει εργαστεί στο λογιστήριο του Νοσοκομείου Φλώρινας, στο γραφείο προμηθειών και δημοσίων συμβάσεων του ΓΝ Φλώρινας και ως νοσηλευτής στο ίδιο νοσοκομείο. Είναι πρόεδρος του νομαρχιακού συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του Νομού Φλώρινας και πρόεδρος του συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝ Φλώρινας.

-Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης
Γεώργιος Χιωτίδης: Πτυχιούχος οικονομικών επιστημών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδικού στην επιχειρησιακή έρευνα από το Univercita degli studi di Roma “La Sapienza” της Ρώμης. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων έκτακτος επίκουρος καθηγητής της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη (1987-1994) και επίκουρος καθηγητής του τμήματος λογιστικής του ΤΕΙ Κοζάνης (1994-2014).

-Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών
Πανελής Αλεξιάδης: Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στη διασφάλιση ποιότητας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είναι πραγματογνώμονας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) , επιστημονικός υπεύθυνος σεμιναρίων, μέλος της επιτροπής εξετάσεων για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εισηγητής στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΤΕΕ/ ΤΚΜ.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 7 Ιουλίου 2016, αρ. φύλλου 843
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ