13.12.16

Διανομή προϊόντων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Ο δήμος Άργους Ορεστικού ως εταίρος της Κοινωνικής σύμπραξης που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς συνεχίζει τη διάθεση προϊόντων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι επωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, οι οποίοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ποσότητα ειδών που τους αναλογεί, έχοντας ως αποδεικτικό τον Α.Μ.Κ.Α. τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας Α.Μ.Κ.Α. ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο Πρόγραμμα).
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 13 και αύριο Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στο χώρο του αμαξοστασίου του δήμου κατά τις ώρες 10:00 με 13:00.
Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι 5 κιλά ακτινίδια για κάθε μέλος της οικογένειας. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους σακούλες, καρότσια ή μεταφορικό μέσο για τη μεταφορά των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ