27.7.22

Neverland




[...] Aνέκραξε ο υπουργός, φωνή μεγάλη για την έκπαγλο ομορφιά. Και δεσμεύτηκε ότι σε λίγο, με βάση τους… σχεδιασμούς της κυβέρνησής του που δεν παρουσίασε (!), δεν θα φθάνουν και δεν θα αρκούν οι κλίνες των ξενοδοχείων. Να μεταφέρουν τα στίφη και τις ορδές των τουριστών. Διότι η κατάσταση —λέει— θα φθάσει και ξεπεράσει τις επιτυχίες και το επίπεδο του Κόμο. Τέτοιος εμπαιγμός.

Κομόπολη

ΟΔΟΣ 14.7.2022 | 1133


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/7/22

    Αυτά να τα βλέπουν τα βόδια οι καστοριανοί που τους ψηφίζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος Χατζηδημητρίου [fb]27/7/22

    Ο Ζήσης με δέος αγναντεύει ήδη τα εκατομμύρια της Ανάπτυξης που ενσκήπτει- φως φανάρι ότι έχει πειστεί από το παραμύθι του χωρατατζή υπουργού. Η Μαρία, κάνοντας τα πικρά γλυκά, γελάει υποχρεωτικώς, σκεπτόμενη "τι δουλειά έχει τώρα αυτός ο Τζηκαλάγιας στο κάδρο- εγώ είμαι γεννημένη γι΄ αυτά τα μεγαλεία" κι ο θεοσεβής Περιφερειάρχης, συμμετέχει συγκαταβατικώς- πίσω έχει η αχλάδα την ουρά- σκεπτόμενος ότι η βυζαντινή Αρχόντισσα χρειάζεται έναν ακόμα ναό όπου θα καταλήξει το όλο αναπτυξιακό εγχείρημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/7/22

      Το πρόβλημα κύριε Χατζηδημητρίου δεν είναι τι κάνουν όλοι αυτοί στο κάδρο αλλά πώς τα κατάφεραν να μπούν στο κάδρο και φοβούμαι δυστυχώς ότι η ευθύνη ακεραία ακουμπά τους ψηφοφόρους.
      Όταν η ποιότητα του εκλογικού σώματος είναι αυτή που είναι και εκλέγει αυτούς που εκλέγει, ο απολογισμός είναι για την ιστορική αναγκαιότητα και μόνο δυστυχώς. Κάθε 4 χρόνια παρουσιάζεται η εύχερεια της επιλογής. 45 χρόνια τώρα ο καστοριάνος επιλέγει από χάλια μέχρι μέτρια και αυτό το βρίσκει μπροστά του δημιουργώντας μια δυσλειτουργική καθημερινότητα....ως πότε;
      Μάλλον δεν τον ενδιαφέρει να βελτιώσει την ζωή την δική του και των παιδιών του....

      Έρρωσο και μάχου

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ