3.1.17

Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου




Το πρόβλημα δεν είναι τα τυφλά οικόπεδα αλλά ότι κάποιοι δεν ξέρουν την τύφλα τους. Το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ απέτρεψε την υλοποίηση της υπογεγραμμένης σύμβασης για την κατασκευή του νέου αστυνομικού μεγάρου Καστοριάς, καταφεύγοντας σε δικαστικά τερτίπια.
Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ανετράπη η σχεδόν ομόφωνη αρχική απόφαση του Κεντρικού Συμβούλιου Ανώτερων Μνημείων που αφορούσε το στρατόπεδο Μαθιουδάκη, με υποσχέσεις για κατασκευή του αστυνομικού μεγάρου σε νέο οικόπεδο που παραχώρησε ο δήμος Καστοριάς και τις μπουλντόζες να πιάνουν δουλειά εντός του 2016. Ένα ακόμα ψέμα από τα τόσα που ακούσαμε από αυτή την κυβέρνηση.
Τελικά, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια ανακάλυψαν το τυφλό οικόπεδο. Αύριο, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017, το μεσημέρι θα παραχωρήσω συνέντευξη σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Καστοριάς για να πω τα πράγματα με το όνομα τους.
Για το μόνο που δεν μπορεί κανένας να είναι σίγουρος, είναι για τον αν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατασκευή του νέου αστυνομικού μεγάρου Καστοριάς οφείλεται στην αντιπάθεια του για την αστυνομία ή υποκρύπτει κάτι άλλο. Ο χρόνος θα δώσει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Μαρία Αντωνίου


Σημείωση της ΟΔΟΥ:
Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής του ΣυΡιζΑ κ. Ολ. Τελιγιορίδου, έχει απαντήσει στην κ. Μ. Αντωνίου, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στο οποίο, δεν έχουν πρόσβαση όσοι δεν είναι... "φίλοι" και "φίλες" της βουλευτή, καθιστώντας έτσι την ενημέρωση επιλεκτική και μεροληπτική.




Η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα μοντάζ.
Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ