29.1.17

Η λειτουργία των σχολικών μονάδων

Οι σχολικές μονάδες του δήμου Καστοριάς, από αύριο Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσουν κανονικά.

5 σχόλια:

  1. Μιμόζα η αισχυντηλή29/1/17

    Καλά, αύριο δεν είναι των Τριών Ιεραρχών;
    Σχολική γιορτή ή αργία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/17

    Αύριο είναι των Τριών Ιεραρχών, σχολική γιορτή, χρόνια τώρα τα σχολεία είναι κλειστά!
    Μας "δουλεύουν";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/17

    α) Την 30η Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών, τα νηπιαγωγεία δε θα λειτουργήσουν (άρθρο 4. §. 1ε του Π.Δ. 200/98 (ΦΕΚ 161Α). Την ημέρα αυτή, το διδακτικό προσωπικό θα πάρει μέρος στις σχετικές εκδηλώσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής.

    β) Η χρονική διάρκεια και ο τρόπος εορτασμού των εκδηλώσεων στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας θα καθοριστούν με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

    γ) Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και θα αποχωρήσουν με τους άλλους μαθητές.

    δ) Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων, ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών από το σχολείο.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/1/17

    Υπουργείο Παιδείας: «Κατόπιν ερωτημάτων, σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δύνανται να πραγματοποιηθούν δραστηριότητες που σχετίζονται με τη συμβολή των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα, με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/1/17

    Το έχουν χάσει τελείως όμως, για γέλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ