6.1.17

Τον Φεβρουάριο ο "Nabucco" στην Καστοριά




Η επόμενη απ’ ευθείας αναμετάδοση από την Νέα Υόρκη στο ΤΕΙ Καστοριάς, είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017. Εκείνη την ημέρα θα αναμεταδοθεί ζωντανά, ο «Nabucco» (Ναβουχοδονόσωρ) του Giuseppe Verdi, υπό την διεύθυνση του χαρισματικού James Levine και του Plácido Domingo στο ομώνυμο ρόλο.

Λόγω των καστοριανών καρναβαλιών, η ΟΔΟΣ πρότεινε στους αρμόδιους του ΑΝΤ1, να εξαιρεθεί η Καστοριά από την απ’ ευθείας προβολή, και μαγνητοσκοπημένη η όπερα να προβληθεί στις 4 ή στις 11 Φεβρουαρίου 2017, στο ενδιάμεσο δηλαδή, μεταξύ δύο άλλων σημαντικών (απ' ευθείας) παραστάσεων: αυτών της 21ης Ιανουαρίου του «Ρωμαίου και Ιουλιέττας» του Gounod, και της 25ης Φεβρουαρίου της «Ρουσάλκα» του Dvořák.

H ΟΔΟΣ ήδη πριν τα Χριστούγεννα ενημέρωσε τον τ. πρόεδρο της «Ορεστειάδος» κ. Δ. Λίτσκα, αλλά και πριν αρκετές ημέρες, τον νέο πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς κ. Λ.Ζήση. Δυστυχώς καμία απάντηση δεν περιήλθε στην έκδοση της εφημερίδας.

Παρ' όλα αυτά, η ΟΔΟΣ ενημερώθηκε από τον ΑΝΤ1 ότι έγινε δεκτή η πρότασή της, και ο Nabucco θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένα στην Καστοριά στις αρχές Φεβρουαρίου.










Σχετικά:
Το πρόγραμμα των αναμεταδόσεων 2016-2017 στο ΤΕΙ Καστοριάς


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/1/17

    Πάλι καλά! Διότι, εκτός από τα καρναβάλια, έχουμε και την κακοκαιρία.
    Ποιος θα πήγαινε με -18C;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ