8.2.20

Συνάντηση αντιπεριφερειαρχών Ανάπτυξης / Επιχειρηματικότητας

Με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνα Ζαΐμη και τη συνεργασία του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Αττικής, Νικολάου Πέππα, που φιλοξένησε τη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση αντιπεριφερειαρχών Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας.
Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Γεώργιος Βαβλιάρας, (αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), και ο Νικόλαος Λυσσαρίδης (αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας).
Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η άμεση συνεργασία μεταξύ των Περιφερειών, με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών, απόψεων, καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας, αλλά και επίτευξης συνεργειών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε επίσης στην αναγκαιότητα σταθερής παρουσίας των ελληνικών Περιφερειών στα διεθνή φόρα και στην ανάπτυξη σχέσεων με διεθνείς οργανισμούς.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/2/20

    Τι ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα...;Όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι,μαζεύονται σε κάτι τέτοιες συνεδρίες και συναντήσεις,τρώνε τις ψαρούκλες τους,δικαιολογούν τα εκτός έδρας τους,πουλάνε ρεκλάμα και άμα λάχει χαλβαδιάζουν και καμμία νόστιμη και ο μήνας έχει εννέα.
    Όλοι αυτοί οι χρυσοκάνθαροι μανδαρίνοι της κρατικής και κομματικής νομεκλατούρας,είναι τόσο άχρηστοι που δεν ξέρουν ούτε βασιλικό να ποτίσουν.
    Δεν έχουν διοικήσει ούτε ορνιθόνα.....

    Έρρωσθε

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ