18.5.23

Το Βαθύ Κράτος


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Σήμερα στην Ελλάδα δύο οικογένειες επιμένουν να κουμαντάρουν τις τύχες του τόπου. Πρόκειται για τις οικογένειες Μητσοτάκη και Καραμανλή. Που έχοντας χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και τις ανάγκες του ελληνικού λαού, αφού τα πάντα τα αναλύουν και τα προσεγγίζουν μέσα από την ανάγκη τους να διαιωνίσουν αυτό το ιδιότυπο φεουδαρχικό σύστημα, επιμένουν να διαιωνίζουν την κατάσταση. Σε μια Ελλάδα, που εκτός από προβλήματα στην ισονομία, παρατηρούνται πρωτίστως προβλήματα ισοπολιτείας. 

το Βαθύ Κράτος

ΟΔΟΣ 6.4.2023 | 1169


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/5/23

    Είναι στο χέρι μας να στείλουμε τους φεουδάρχες στο σπίτι τους. Αν δεν το κάνουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/23

    Το βαθύ κράτος είναι τόσο βαθύ που η ΟΔΟΣ αναγκάζεται να διαγράφει λέξεις όπως: φαλακρός, σταματωτάς, μποτοξάτος, -η, φωστήρας, βλάχος, ξανθιά σουηδέζα, κύριος Balenciaga, πλαστικός χειρουργός, υαλουρονικό οξύ κλπ. Σημειωτέον ότι ακόμα και αν αυτές οι ουδέτερες λέξεις δεν αποδίδονται σε ένα ορισμένο άτομο. Αλλά δυστυχώς "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΟΔΟΣ προσπαθεί να περιορίσει μόνο τυχόν εξώφθαλμα εξυβριστικές ή συκοφαντικές αναφορές στα σχόλια που αναρτά, με… «ουδέτερες» φαινομενικά λέξεις που στοχεύουν υποτιμητικά σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

      Αυτό που κάνει η ΟΔΟΣ φιλοξενώντας ένα σχόλιο, είναι απλώς να αναλαμβάνει αποκλειστικά την νομική τυπική ευθύνη της δημοσίευσης και όχι της άποψης καθεαυτής.

      Άλλωστε την άποψή της την εκφράζει ευθέως εδώ και 25 χρόνια, και κανείς –εξαιρείται προφανώς ο φίλος ανώνυμος πιο πάνω– δεν την έχει κατηγορήσει για το αντίθετο.


      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ