14.10.17

Απόψε στις 19:55 στο ΤΕΙ Καστοριάς




Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 | ΤΕΙ Καστοριάς | 19:55

Διεύθυνση: James Levine. Σκηνοθεσία: Julie Taymor. Με τους: Golda Schultz (Παμίνα), Kathryn Lewek (Βασίλισσα της Νύχτας), Charles Castronovo (Ταμίνο), Markus Werba (Παπαγκένο), Christian Van Horn (Αφηγητής), René Pape (Ζαράστρο). Σκηνικά: George Tsypin. Κοστούμια: Julie Taymor. Φωτισμοί: Donald Holder. Μαριονέτες: Julie Taymor and Michael Curry. Χορογραφίες: Mark Dendy. Διάρκεια 3 ώρες και 9 λεπτά (συμπεριλαμβανομένου ενός διαλείμματος 35 λεπτών).

Ο επίτιμος μαέστρος της Met, James Levine διευθύνει την παραγωγή  (2004) της βραβευμένης με Tony Award, Julie Taymor στο αριστούργημα του Μότσαρτ, «Ο Μαγικός Αυλός». Η Golda Chultz, κάνει το ντεμπούτο της στη Met ως Παμίνα, με την Kathryn Lewek στο ρόλο της Βασίλισσας της Νύχτας, τον Charles Castronovo στον Πρίγκιπα του παραμυθιού Ταμίνο, τον Markus Werba στον κυνηγό πουλιών Παπαγκένο, τον Christian Van Horn ως Αφηγητή και τον René Pape ως Ζαράστρο. Η επετειακή παρουσίαση του Μαγικού Αυλού, μια συντομευμένη εκδοχή στα αγγλικά για οικογένειες, ήταν η πρώτη Live in HD παράσταση που μεταδόθηκε το 2006. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ολόκληρη η γερμανική όπερα θα μεταδοθεί στη σειρά Live in HD.

Η συγκεκριμένη παραγωγή είναι του 2004 και είναι η πρώτη που μεταδόθηκε ζωντανά παγκοσμίως στις 30 Δεκεμβρίου 2006, στην έναρξη των αναμεταδόσεων "Live in HD" της Metropolitan Opera.

Τιμές εισιτηρίων: 15,00 € (10,00 € φοιτητικά, άνεργοι, ΑΜΕΑ). Με το κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1  η τιμή είναι 15,00 € για δύο άτομα (δηλαδή 7,50 € το άτομο). Η προσφορά είναι για 15 εισιτήρια (30 άτομα). Είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4,  τηλ.2467029638, e-mail: odos-kst@otenet. gr) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.  

Η είσοδος για την συγκεκριμένη παράσταση θα είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων της Καστοριάς.



Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ