11.10.17

Πλήρες μέλος της Global Association of the Exhibition Industry UFI είναι ο Σ.Γ.Κ.



Πλήρες μέλος της Global Association of the Exhibition Industry UFI είναι ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», καθώς ο πλέον καταξιωμένος παγκόσμιος φορέας πιστοποίησης Εκθέσεων ενέκρινε το σχετικό αίτημα του Συνδέσμου, εντάσσοντάς τον στην κατηγορία «Διοργανωτές Εκθέσεων».
Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για την ελληνική βιομηχανία γούνας και, κυρίως, για τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία, πλέον, παίρνει τον τίτλο – πιστοποίηση «UFI Approved International Event» και καταξιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο στο παγκόσμιο στερέωμα των εμπορικών εκθεσιακών διοργανώσεων.
Επίσης, το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί μία τεράστια κατάκτηση για έναν κλαδικό φορέα, καθώς μόνο έξι στον ελλαδικό χώρο κατάφεραν να ενταχθούν στην Παγκόσμια Ένωση Εμπορικών Εκθέσεων, ανάμεσά τους η ΔΕΘ – HELEXPO.
Η πιστοποίηση UFI , άλλωστε, δίνεται κατόπιν συγκεκριμένων ελέγχων και βάσει αυστηρών κριτηρίων που πρέπει να πληροί τόσο ο διοργανωτής φορέας, όσο και το εκθεσιακό γεγονός αυτό καθαυτό, με τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς να διαθέτει – όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος - τα απαιτούμενα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.
Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια για την ένταξη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στην UFI στάθηκε η ΔΕΘ – HELEXPO, που με την καθοδήγησή των έμπειρων στελεχών της, αλλά και την υπογραφή της, ως συνδιοργανωτής φορέας της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, οδήγησε στο θετικό αυτό αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κορυφαία Παγκόσμια Ένωση Διοργανωτών Εμπορικών Εκθέσεων και Εκθεσιακών Γεγονότων UFI έχει στους κόλπους της 741 οργανισμούς από 86 χώρες, ενώ 950 εκθέσεις παγκοσμίως φέρουν τη σφραγίδα «Ufi Aproved Event».
Ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι εθνικοί και διεθνείς εκθεσιακοί φορείς και επιλεγμένοι εταίροι της εκθεσιακής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ