27.10.17

Γούνα

Την Τρίτη 18/10, έπειτα από πρωτοβουλία της βουλευτού του ΣυΡιζΑ Καστοριάς κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.

Η επαφή αυτή με τον ΟΛΠ υλοποιήθηκε έτσι ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής της ελληνικής γουνοποιίας στο τέρμιναλ του λιμανιού του Πειραιώς. Ο πρόεδρος της Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας και η βουλευτής Καστοριάς ξεναγήθηκαν στο χώρο, ώστε να ελέγξουν τα σημεία στα οποία θα μπορούσαν να στεγαστούν οι γουνοποιητικές επιχειρήσεις.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δήλωσε τα ακόλουθα: «Είδαμε όλα τα δεδομένα, αλλά και πώς μπορεί να ωφεληθεί ο κλάδος της γούνας. Η πρώτη συνάντηση ήταν πολύ καλή. Πλέον περιμένουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες οι οποίες θα μας δώσουν την τελική εικόνα. Η επόμενη συνάντηση θα είναι καθοριστική καθώς θα δοθεί η οριστική μας απάντηση, σε ποιο από τα τρία τέρμιναλ του λιμανιού θα στεγαστεί η ελληνική γουνοποιία».

🌑  Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας έτσι ώστε να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην διεθνή τουριστική έκθεση ΜΙΤ που θα λάβει χώρα από τις 13 έως και της 15 Μαρτίου 2018 στην Μόσχα. Μετά το πέρας των συζητήσεων,  αποφασίστηκε πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, οι Περιφερειακές Ενότητες  Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας, τα αντίστοιχα Επιμελητήρια  και η Ε.Ο.Γ. πρέπει να συμμετάσχουν οργανωμένα στην ΜΙΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ