1.10.17

Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδρίασε στις 26/9/17 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν:
-Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας τoυ έργου: «Αποκαταστάσεις και καθαρισμοί στην περιοχή του φράγματος Βασιλειάδας».
-Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Ασφαλτοστρώσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο 2017» Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση νέων δρομολογίων για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς μαθητών στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς κατά την έναρξη του σχολικού έτους 2017-18.
-Έγκριση της δαπάνης τιμολογίου αναδόχου μεταφοράς μαθητών α/θμιας και β/θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2016-17.
-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια μεταλλίων-κυπέλων για τους αθλητές στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης διασυλλογικών κωπηλατικών αγώνων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.
-Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση ή μη του πρακτικού διενέργειας επαναληπτική  ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια πετρελαιοειδών για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για το 20 17 συνολικού προϋπολογισμού 146.031,33 ευρώ.
-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια και τοποθέτηση τζαμιού τρίπλεξ για το JCB μηχάνημα έργου του Αμαξοστασίου της δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια βάσης δεδομένων Oracle για την ολοκλήρωση της εργασίας αναβάθμισης και μεταφοράς εφαρμογών σε νέο server Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών αποτέφρωσης πτωμάτων αλεπούδων σε εφαρμογή του πρ/τος επιτήρησης της λύσσας για το έτος 2017 Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση όρων διακήρυξης του έργου: «Καθαρισμός χειμαρολάβας στην περιοχή Πενταβρύσου για την προστασία του αντλιοστασίου ύδρευσης».
-Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Εμπορίου και Τουρισμού κ. Παν.Κώττα.
-Έγκριση δαπάνης για το έργο: «Αντιμετώπιση καταστροφών από θεομηνία» στα παράλληλα έργα αναδασμού αγροκτήματος Γέρμα β’ φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ