6.1.20

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν το Σάββατο 4-1-2020 τις απογευματινές ώρες σε περιοχές της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 39 ετών για κατοχή ναρκωτικών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, σε περιοχή της Καστοριάς, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός, σε περιοχή της Καστοριάς, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερα δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα υποβληθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ