7.1.20

Περιφερειακός συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Mε τη με αριθμό 357/2019 απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εκλέχθηκε ως νέος περιφερειακός συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης η κ. Αικατερίνη Τσιομπάνου, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

Σύμφωνα με τα άρθρο 179 του Ν. 3852/2010, ο συμπαραστάτης δέχεται ενυπόγραφες καταγγελίες άμεσα θιγόμενων φυσικών ή νομικών προσώπων για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών της περιφέρειας, των νομικών της προσώπων και των επιχειρήσεών της και ασκεί διαμεσολάβηση προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα, ενώ είναι υποχρεωμένος να απαντά εγγράφως ή ηλεκτρονικά εντός τριάντα (30) ημερών στους ενδιαφερομένους ως προς τις ενέργειες στις οποίες ο ίδιος προέβη μετά τη λήψη της καταγγελίας τους. (Δεν έχει την αρμοδιότητα να ασχοληθεί με ιδιωτικές διαφορές και με διαφορές που αφορούν τις υπηρεσίες των δήμων ή άλλων νομικών προσώπων).

Η έδρα του γραφείου του βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης στο 2ο όροφο στην οδό Δημοκρατίας 27 (στο κτήριο της παλαιάς Νομαρχίας) και οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του στα τηλέφωνα 2461351560 και 6947707014. Οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν να υποβάλλουν το αίτημα τους αυτοπροσώπως, ταχυδρομικά, καθώς και ηλεκτρονικά: info.psp@pdm.gov.gr

Περισσότερες πληροφορίες "εδώ"

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/1/20

    Ειναι δυνατον Ραγκουτσαρια και να μη εχουμε νερο ουτε να πιουμε??? Τι κανει η ΔΕΥΑΚ, κι αυτη χορευει???
    Ελεος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/1/20

    Τα παραπονά σας στον περιφερειακό συμπαραστάτη του πολίτη (ουάου...πιασάρικος τίτλος!!!)που είναι αρμοδίως αναρμόδιος....

    Έρρωσθε οι εποχούμενοι καρναβαλιστές

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ