9.10.17

Οικονομική επιτροπή του δήμου Καστοριάς & της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδρίασε στις 4 Οκτωβρίου 2017  η οικονομική επιτροπή του δήμου Καστοριάς. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν:

-Διορισμός ή μη νομικού για τη νομική στήριξη των Παναγιώτη Δάγγα αντιδημάρχου Καστοριάς και Αθανασίου Τέρψη, πρώην αντιδημάρχου Καστοριάς.

-Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 217/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Έγκριση εγγράφων σύμβασης– Κατάρτιση όρων δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «Ολοκλήρωση εργασιών δημ. γηπέδου ΔΕ Καστοριάς-Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου», προϋπολογισμού 101.500,00 €.

-Ανάθεση μετά από διαπραγμάτευση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων θέρμανσης σχολικών επιτροπών Δήμου Καστοριάς» 224.762.40 €.

-Έγκριση πρακτικού της επιτροπής Διαγωνισμού της προμήθειας: “Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών δήμου και νομικών προσώπων του δήμου για τα έτη 2017-2018”, 150.112,21 €.

-Έγκριση ή μη πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας» 112.351,40 €.

-Διορισμός δικηγόρων σε υποθέσεις διορθώσεως κτηματολογικών εγγραφών.

-Εξέταση της αίτησης της εταιρείας Digea ωηφιακός πάροχος α.ε. για μεταβίβαση της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος, που αφορά την ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων του κέντρου εκπομπής «Άγιος Αθανάσιος»

-Αποδέσμευση πιστώσεων προϋπολογισμού οικ. έτους 2017 που είχαν διατεθεί με προηγούμενες αποφάσεις.

-Έγκριση εγγράφων σύμβασης και τευχών – Κατάρτιση όρων δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση εισόδου Τ.Κ. Χιλιοδένδρου» 10.000,00 €.

-Έγκριση εγγράφων σύμβασης και τευχών-Κατάρτιση όρων δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «Λειτουργικές διαμορφώσεις δημιουργίας Κέντρου Κοινότητας» 24.400,00 €.

-Έγκριση εγγράφων σύμβασης και τευχών – Κατάρτιση όρων δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση τμήματος παραλίμνιας περιοχής Τ.Κ. Μαυροχωρίου» 30.000,00 €.

-Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού σύναψης δημόσιας σύμβασης του έργου: «Συντήρηση κοιμητηρίου-διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου Μανιάκων» 12.000,00 €.

-Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού σύναψης δημόσιας σύμβασης του έργου με τίτλο: «Αποπεράτωση διαμόρφωσης μεγάλης βρύσης Κορησού» 20.000,00 €.

-Απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Εργασίες λειτουργικής καταλληλότητας παιδικής χαράς πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας» 7.000,00 €.

-Απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Συντήρηση πλατείας Οξυάς» 4.800,00 €.

-Απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Συντήρηση γηπέδου Μανιάκων» 6.000,00 €.

-Απ’ευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Συντήρηση – βελτίωση υποδομών κτηρίου δημαρχείου Δ. Καστοριάς» 7.270,00 €.

-Απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Συντήρηση 4ου γυμνασίου Καστοριάς» 4.000,00 €.
Απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Συντήρηση τοιχίου και κιγκλιδωμάτων περιοχής Αϊδήτρας (δίπλα στο αρχ.Βέργουλα)» 7.000,00 €.

-Απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση τοιχίου αντιστήριξης Τ.Κ. Οξυάς» 7.100,00 €.

-Απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση χώρου κυλικείου γυμνασίου – λυκείου Μεσοποταμίας» 7.200,00 €.

-Απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Ολοκλήρωση εργασιών στο 1ο γυμνάσιο για την βελτίωση της λειτουργίας του 1ου δημοτικού Καστοριάς» 5.250,00 €.


* * *


Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Συνεδρίασε την Tρίτη 3.10.17 η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

-Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: ΣΑΕΠ 541 «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Καστοριάς αρμοδιότητας της ΔΤΕ (Έδρας)/ ΠΔΜ».

-Έγκριση δαπάνης για την υλοποίηση του έργου: «Μετατροπή 1ου γυμνασίου Καστοριάς σε Πανεπιστήμιο».

-Έγκριση δαπανών για την εκτέλεση αναδασμών στο νομό Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης, για την παροχή υπηρεσιών δείπνου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών φιλοξενούμενης ομάδας (ΠΑΟΚ), στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης της ΕΠΣ – Παλαίμαχοι Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς, φιλικού αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα μεταξύ των δύο ομάδων.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης, για την προμήθεια έντυπου υλικού, στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης της ΕΠΣ – Παλαίμαχοι Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς, φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα μεταξύ των δύο ομάδων.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης, για την προμήθεια μπαταρίας, για το με αριθμό κυκλοφορίας υπηρεσιακό όχημα ΚΗΙ 4401 της Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης, για την προμήθεια σκληρού δίσκου Η/Υ, για τις ανάγκες της δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης, για την προμήθεια ενός έγχρωμου εκτυπωτή, για τις ανάγκες των γραφείων ΠΑΜ – ΠΣΕΑ και πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης, για την προμήθεια δύο προεκτάσεων usb και δύο usb habs τουλάχιστον τριών θυρών Η/Υ, για τις ανάγκες της δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης, για την αποκατάσταση βλάβης (απόφραξης) του δικτύου αποχέτευσης στο κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την έκδοση έγκρισης τύπου για τα υπηρεσιακά οχήματα του αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/10/17

    Απ'όλες τις εισηγήσεις κρατάω αυτήν για την απόφραξη..!! Εμ,τι νόμιζες κυρία μου; Τόσες απευθείας αναθέσεις έργων,τόσες μάσες,βούλωσε ο βόθρος. Α,ρε Καστοριά,από τον πάτο,στον απόπατο....

    Έρρωσθε βουλωμένοι και μη,

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ