21.10.18

FFWPU



Ομαδικοί γάμοι (μεταξύ αγνώστων) στα Τίρανα της Αλβανίας της Ενωτικής Εκκλησίας στην οποία απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα ο επικεφαλής του εθνικού συμβουλίου Ειρήνης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ειρήνης κ. Shezai Rrokaj και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ειρήνης κ. Gaqo Apostoli.




Σημειώνεται ότι η Ενωτική Εκκλησία (FFWPU) είναι, μεταξύ άλλων, υποστηρικτής των εκδηλώσεων του Δήμου Καστοριάς, ενώ η Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ειρήνης (UPF) συνδιοργανωτής με τον Δήμο Καστοριάς του Peace Road Balkans 2018.

Μία ώρα πριν (15:00) την έναρξη των σημερινών εκδηλώσεων "Peace Road Balkans 2018" στην Καστοριά (16:00), η Ι. Μητρόπολη Καστοριάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τους πιστούς να μην παρευρεθούν στην εκδήλωση, καθώς τα κίνητρα των οργανωτών της παραμένουν αμφίβολα.

Η ΟΔΟΣ διευκρινίζει και πάλι ότι δεν θεωρεί πρόβλημα τον παραθρησκευτικό χαρακτήρα της «Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ειρήνης», -εάν φυσικά ο Δήμος Καστοριάς αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη και το γνωστοποιεί στους δημότες του.


Σχετικά:

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/10/18

    Γιατί στο Δελτίο Τύπου ο Δήμος Καστοριάς δεν αναφέρει τι είναι η "Παγκόσμια Ομοσπονδία Ειρήνης" και παραπλανά τους Καστοριανούς να παρερευθούν, σε αθλητική εκδήλωση "παραθρηκευστικής" οργάνωσης?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/10/18

    Φαίνεται δεν ενοχλεί τον κ. Α. Αγγελή η λέξη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για τα Σκόπια, που συμπορεύτηκε με τους συνεργάτες του!
    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ