18.10.18

Peace Road Balkans 2018


[...] Κοντά σε όλα αυτά, λειτουργούν και άλλα, φαινομενικά ακόμη πιο άσχετα γεγονότα. Όπως η αφελώς (;) προγραμματισμένη για την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, δηλαδή σε 2-3 ημέρες από σήμερα, κατάληξη της αυτοαποκαλούμενης «παγκόσμιας» «ειρηνευτικής πορείας» στην Καστοριά. Και μάλιστα όχι απλά με την συναίνεση, αλλά και υπό την αιγίδα των αυτοδιοικητικών αρχών και συγκεκριμένα του Δήμου Καστοριάς, που με σχετική ανακοίνωση όχι απλά επιχαίρει, αλλά και καλεί τους πολίτες στις «εκδηλώσεις».

Αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Προκαλείται η εύλογη απορία για τον λόγο (και τον υπεύθυνο), που η Καστοριά είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που εντάχθηκε στην πορεία της...  παγκόσμιας ειρήνης. Σε καμιά άλλη πόλη (ούτε καν της Δυτικής Μακεδονίας) δεν θα σταματήσει αυτή η ιδιόρρυθμη και με σαφή στοιχεία παραθρησκευτικής οργάνωσης παράλληλων δράσεων εκδήλωση. Που αναπτύσσεται στο όνομα της ειρήνευσης και συναδέλφωσης των λαών της βαλκανικής, στην οποία περιλαμβάνουν με πολιτικούς όρους, εντελώς άστοχα την Ελλάδα. Ή για την ακρίβεια, μόνο την Καστοριά απ’ όλη την Ελλάδα!

Παραθρησκευτικής και παραπολιτικής προπαγάνδας, που ξέφυγε (;) της προσοχής των αρμόδιων περιφερειακών αρχών και της Δημοτικής αρχής Καστοριάς….


Απόσπασμα από το πρωτοσέλιδο της ΟΔΟΥ «Αναπόφευκτα» της Πέμπτης 18.10.2018


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ