18.3.19

Συλλήψεις

-Συνελήφθη σε περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς της διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς 20χρονος ημεδαπός διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ανήγγειλε, εν γνώσει του, ψευδώς σε αστυνομική υπηρεσία την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε σχολείο της Καστοριάς.

-Συνελήφθη στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Ο.Π. Κ.Ε. της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή των Πλημμελειοδικών Αθηνών για ληστεία και απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με την οποία καταδικάστηκε με ποινή κάθειρξης 23 ετών, 6 μηνών.

-Συνελήφθησαν στην Κρυσταλλοπηγή, τρεις αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας άνδρας 22 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 27 και 54 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά ενός παράτυπου μετανάστη. Από τον έλεγχο των στοιχείων του μετανάστη αλλοδαπού, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα αλλά και σε έδαφος Schengen. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ