18.3.19

Προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου στην Καστοριά

Η πρωτοβουλία της προσομοίωσης δημοτικού συμβουλίου με τη συμμετοχή νέων, διοργανώνεται από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) και το Europe Direct - Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών - Τομέας Μακεδονίας – Θράκης και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, στο πλαίσιο του έργου "Νεανικές δράσεις".
Σκοπός του συνεδρίου είναι να προωθήσει την ιδέα της δημοκρατίας και να αφυπνίσει τους νέους για ζητήματα που αφορούν την πόλη τους. Οι συμμετέχοντες αλληλεπιδρούν και αποφασίζουν με βάση το γόνιμο διάλογο, εξοικειώνονται με τους θεσμούς και τα κοινά μέσα από έναν σύγχρονο τρόπο δια δραστικής εμπειρίας.
Η προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου στην Καστοριά θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στις αίθουσες του δημαρχείου Καστοριάς από τις 10:30 έως και τις 16:30, με ενδιάμεσα διαλλείματα για ελαφριά γεύματα και καφέ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές γυμνασίου, λυκείου, φοιτητές και νέοι από 15 έως 23 ετών. Πληροφορίες τηλ. 2385101446 και info@europedirect-oenef.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ