6.7.22

ΟΔΟΣ: «Η Ψεκασμένη Αρχόντισσα»


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Στην πόλη που κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι εκτελεστές των αθώων δένδρων, κτύπησαν για μια ακόμη φορά οι τύποι με τα πριόνια. Αυτή την φορά στην Λεωφόρο των Κύκνων (απέναντι από το ΔηΝαΚ), στο εσωτερικό οικοπεδικής έκτασης που είναι περιφραγμένη και φιλοξενούσε το Στρατολογικό Γραφείο Καστοριάς, αποτελώντας ακόμη πιο παλιά τμήμα του Στρατοπέδου του "Μηχανικού" και χαρακτηριζόταν για τα υπέροχα παλιά πεύκα του και διχοτομήθηκε για την διάνοιξη της Λεωφόρου των Κύκνων.


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


Περίπου ένα χρόνο μετά την άγρια κοπή των πεύκων από τον περιφραγμένο οικοπεδικό χώρο της Παναγίας Ελεούσας (φωτογραφία κάτω) στην καρδιά της παλιάς πόλης, δίπλα και πίσω από το μαρτυρικό 2ο Δημοτικό Σχολείο, που τα κούτσουρα κείτονται ακόμη καταγής όπως κόπηκαν, εχθροί των δένδρων επέλεξαν και χτύπησαν στην είσοδο των Γράμμου – Λεωφόρου Κύκνων, που όπως και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, βάλθηκαν ορισμένοι να καταργήσουν ως είσοδο της πόλης. Συμπτώσεις προφανώς.


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς



Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, αρ. φύλλου 1096


Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/7/22

    Μα πώς θα έχουν θέα στη Λίμνη του Κόμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Frederica Roundi [fb]6/7/22

    Έπειτα όταν η φύση αντιδράει τα βάζουν με τον καιρό .
    Τον κακό τους τον καιρό
    Εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/7/22

    Η κυρία αυτή της αντιΠεριφέρειας βεβαίως βεβαίως δήλωσε σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό ΕΤ3 και στην εκπομπή "θερινή ώρα" ότι η Καστοριά θα πρέπει να συραφεί προς τον εναλλακτικό τουρισμό (δηλαδή σε πρακτικούς όρους...;;!!)και τις τοπικές γεύσεις...!!!!!
    Δηλαδή θα φύγει ο τουρίστας από την Πάτρα για να έρθει στην Καστοριά να φάει σαρμάδες ή μακάλο; Μάλιστα. Το άλλο θολό και ομιχλώδες με τον εναλλακτικό τουρισμό; Δηλαδή τι θα κάνει ο νησιώτης τουρίστας στην " αρχόντισσα"....;;!!!
    Οι άνθρωποι είναι θλιβερά ελλιπείς, ανίκανοι ακόμα και να ξεγελάσουν και τον πιό αφελή ψηφοφόρο τους και ολέθρια επικίνδυνοι για την λειτουργία της καθημερινότητας και την ευημερία των κατοίκων της πόλης. Δυστυχώς Νομαρχίες(παρελθόν πιά..),δήμοι, κοινότητες και αξιωματούχοι αιρετοί και μη θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί ήδη εδώ και δεκαετίες δια της βίας και να δουλεύουν με αλυσίδες στα πόδια και γκρί απόχρωσης στολές φυτεύοντας δέντρα και καθαρίζοντας τους κοινόχρηστους χώρους με ένοπλη επίβλεψη και συνοδεία.
    Στους δε καστοριανούς να απαγορευτεί η ψήφος τουλάχιστον σε όλυς όσοι είναι από 28 ετών και άνω....

    Τέττιξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/22

      Η κυρία το πρόβλεψε και άρχισε την προπόνηση για αυτά που γράφεις περι καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων. Τελευταία φωτογραφίζεται συχνά με εθελοντές να μαζεύει σκουπίδια στους δρόμους.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/7/22

    «Δε θα φτάνουν οι κλίνες στην Καστοριά» λάλησε ο Κικίλιας.
    Γελάάάάστε κότεεεεες, Γελάάάάστε κότεεεεες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/7/22

    Ο Γιάννης θα μας σώσει μην ανησυχείτε..... θα "σώσει" την πόλη με την έξοδο του από το Σκαπερδειο.... μόνο έτσι... απαλλαγή παρουσίας ζητάει ο κόσμος!!!! Άιντε φτάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/7/22

    Τα είδαμε τα καμώματα του.... παντού θάλασσα τα κάμε... άλλα περιμέναμε από αυτόν όχι τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/7/22

    Εάν ήταν άλλη αντιπολίτευση με τόσες αποτυχίες αστοχίες και παρατράγουδα στον δήμο θα είχαν διαδήλωση κάθε μέρα κι αυτοί κοιμούνται μακαρίως....!!!
    Το περίεργο δεν είναι αυτά που κάνει η συμπολίτευση στον δήμο αλλά αυτά που ΔΕΝ κάνει η αντιπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/7/22

    H Ώρα για Δουλειά, έπιασε επιτέλους δουλειά!
    Πήρε τα πριόνια, και ιδού το αποτέλεσμα: Νοικοκυροσύνη!

    Υ.Γ. Τυχεροί αυτοί που θα περάσουν ζεστό χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ