22.9.17

Εν συντομία




-«Η Βόρειος Ήπειρος και εμείς» είναι το θέμα ομιλίας που θα αναπτύξει η κ. Σόνια Ευθυμιάδου-Παπασταύρου, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο αρχοντικό Πηχεών, στο Ντολτσό, στα πλαίσια εκδήλωσης της παρουσίασης του βιβλίου της Σταματίας Καραγεωργίου-Πάπιστα «Ο ξύλινος σταυρός» (εκδ. Ορθόδοξος Κυψέλη).

-O δήμος Καστοριάς - αντιδημαρχία Αθλητισμού σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους, συμμετέχει στη δράση του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας «Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας – ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» ως εξής:
-Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς ενημέρωση με τίτλο «Κώδικας οδικής κυκλοφορίας και ποδήλατο, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε».
-Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 έως τις 11:00 ανάβαση στην “Ψαλίδα” (αφετηρία περιφερειακός Καλλιθέας), ενώ από τις 11:00 έως τις 13:00 θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοδρομία 15 χιλιομέτρων με αφετηρία το δημαρχείο Καστοριάς.

-Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 11:30 ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς καλεί το κοινό να συμμετάσχει στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών που θα πραγματοποιηθεί πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας Καστοριάς.

-Στις 7 Οκτωβρίου 2017 στις 19:55  η  “Νόρμα” του Μπελλίνι θα αναμεταδοθεί απ’ ευθείας από την Νέα Υόρκη στο ΤΕΙ Καστοριάς, με την Sondra Radvanovsky στον ομώνυμο ρόλο, υπό την διεύθυνση του Carlo Rizzi και σε σκηνοθεσία Sir David McVicar.

- Life in the Circus, ονομάζεται η παράσταση με χορό και ακροβατικά της παιδικής ομάδας Oxygen που θα ανέβει στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 19:00 με είσοδο 3,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ