16.9.17

Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/9 επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον αναπληρωτή τομεάρχη Εργασίας κ. Νότη Μηταράκη, τον αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας κ. Ιάσωνα Φωτίλα και τη βουλευτή Καστοριάς αναπληρώτρια τομεάρχη Παιδείας κ. Αντωνίου Μαρία, στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.
Έγιναν συναντήσεις στο Άργος Ορεστικό με τον Εμπορικό σύλλογο Άργους και το Εργατικό κέντρο Καστοριάς. Επισκέφτηκε την Agroka και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μεσοποταμία αρχικά κι έπειτα στην Αγία Κυριακή, όπου είχε συναντήσεις με τοπικούς συλλόγους.
Το απόγευμα οι βουλευτές επισκέφτηκαν τον μητροπολίτη Καστοριάς, δόθηκε συνέντευξη τύπου, έγιναν συναντήσεις με το Επιμελητήριο, τον Σύνδεσμο Γουνοποιών και στο κλείσιμο του προγράμματος έγινε ομιλία στην οποία τοποθετήθηκαν οι τρεις βουλευτές και ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής κ. Λευτέρης Αυγενάκης όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι: «Είμαστε οι μόνοι, που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. Μεταρρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στην πατρίδα μας να αξιοποιήσει τα μεγάλα αναξιοποίητα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Εστιάζουμε στο πως θα προσελκύσουμε επενδύσεις, πως θα δημιουργήσουμε δουλειές, πως θα συμμαζέψουμε το Κράτος, πως θα μειώσουμε τη φορολογική επιβάρυνση, πως θα δημιουργήσουμε ένα κλίμα πιο φιλικό προς την επιχειρηματικότητα. Έχουμε ξεκάθαρη ταυτότητα. Πιστεύουμε στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας. Πιστεύουμε ότι μαζί, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι, μπορούμε να βάλουμε ξανά την Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ