20/11/17

ΚΟΣΜΑ ΡΕΚΑΡΗ: Η επέτειος της 11ης Νοεμβρίου στην Αυστραλία
Ο σύλλογος της Καστοριάς η "Καστοριά" της Μελβούρνης Αυστραλίας, όπως κάθε χρόνο την 11η Νοέμβριου έτσι και φέτος, δεξιώθηκε επίσημα στο Coburg, στον ναό της Υπαπαντής του Κυρίου, τους ήρωες που θυσιάστηκαν για να λευτερώσουν την ωραία μας Καστοριά. Ο πρόεδρος του συλλόγου για να δώσει μεγαλοπρέπεια στην δεξίωση ήρθε στην εκκλησία με το λάβαρο του καστοριανού συλλόγου και τις σημαίες της Ελλάδας και της Αυστραλίας.

Μετά την δοξολογία ο ιερέας Παπαστάθης απευθύνθηκε στο εκκλησίασμα και με λίγα λόγια αναφέρθηκε στο ιστορικό της απελευθέρωσης της Καστοριάς, καθώς επίσης ανέπτυξε και ένα μικρό ιστορικό για τον καστοριανό σύλλογο που φέρει την ονομασία "Καστοριά". Παράλληλα και ο σύλλογος "Ο Γράμμος" με τα μέλη του, εκκλησιάστηκαν στον ναό Κύριλλου και Μεθοδίου, στο Preston.
Η φωτογραφία έχει ληφθεί έξω από τον ναό της Υπαπαντής του Κυρίου. Αριστερά, ο πρόεδρος του συλλόγου της Καστοριάς κ. Νικόλαος Τοκακλίδης με την ελληνική σημαία, η Μία (Μαρία) Τοκακλίδου, και με το λάβαρο του συλλόγου η Γεωργία Τοκακλίδου, δεξιά η Rosy κρατά την σημαία Αυστραλίας.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 16 Νοεμβρίου 2017, αρ. φύλλου 910

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ. Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα δεν δημοσιεύει σχόλια που έχουν προσβλητικό χαρακτήρα.