8.12.17

Χριστουγεννιάτικα...





⬛    Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η αφή των φώτων του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πλατείας Ομονοίας.
Την εκδήλωση διοργανώνουν οι σύλλογοι «Ομόνοια», «Αρμονία», «Αθ. Χριστόπουλος», «Μύησις» και το μουσικό γυμνάσιο Καστοριάς με την πρώτη δημόσια εμφάνιση της χορωδίας του.

⬛    Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα γίνει η αφή του χριστουγεννιάτικου δένδρου του δήμου Άργους Ορεστικού στην κεντρική πλατεία της πόλης.

⬛    Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η αφή των φώτων του χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Νεστόριο (στον χώρο του αγροτικού ιατρείου).

⬛    Η φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Νέας Ζούζουλης Μανιάκων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 17:00.

⬛    Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η αφή των φώτων του χριστουγεννιάτικου δένδρου στο πάρκο ολυμπιακής φλόγας υπό τους ήχους του  μουσικού συγκροτήματος Kings.








⬛    Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καστοριάς θα συμμετάσχει στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς που θα γίνει στο ξενοδοχείο Tsamis σήμερα Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30. Συγκεκριμένα, πρόκειται να γίνει ενημέρωση για τις αρμοδιότητες και τις παροχές που προσφέρει το Κέντρο Κοινότητας καθώς και για θέματα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας. Τέλος, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες, όπως face painting, για τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

⬛    Η θεατρική παράσταση “How the Grinch stole Christmas” του συλλόγου Γυναικών Μεσοποταμίας που θα ανέβει στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού,  αύριο το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 19:00. Είσοδος 5,00 €.

⬛    Η παιδική παράσταση “Πίπη Φακιδομύτη” σε σκηνοθεσία Δέσποινα Σαρόγλου, θα ανέβει  στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού αύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 18:15. Είσοδος 10,00 €.

⬛    Η πρεμιέρα της παράστασης “Στίγματα” των Δημήτρη Ντάσκα και Θάλειας Γρίβα από το ΔηΠεΘε Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21:15 στην αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.






⬛    Στην αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων Κορησού, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 16:30 θα ανεβεί  η παράσταση “Η δική σου χριστουγεννιάτικη ιστορία”.

⬛   Από τις 18 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 30 Ιανουαρίου 201, στο Θέατρο Αργώ (Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο, Αθήνα - τηλ. 2105201684.) θα παρουσιάζονται τα μονόπρακτα της Νίνας Ράπη υπό τον τίτλο “Splinters” σε σκηνοθεσία Αλεξάνδρου Μιχαήλ.

⬛    Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος Σκλήρυνσης κατά Πλάκας την Κυριακή 10/12 σε καφέ της πόλης.

⬛    Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ πραγματοποίησε ο  Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

⬛    Η Εθελοντική Εργασία Καστοριάς καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια συγκέντρωσης υλικών αγαθών που χρειάζονται οι κρατούμενοι του σωφρονιστικού καταστήματος Γρεβενών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται έως τις 15 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο του κτηρίου της Π.Ε.Καστοριάς. Πληροφορίες: τηλ. 2467350200, 2467350201, 2467350216.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ