25.12.17

Αστυνομικό δελτίο

Από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για απείθεια.

Ειδικότερα, στις 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα σε επαρχιακή οδό της Καστοριάς, οι ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν και επιχείρησαν τον έλεγχο Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτου με οδηγό τον 26χρονο, ο οποίος αφού απέρριψε από το παράθυρο του οδηγού μία πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 52,5 γραμμαρίων, διέφυγε τον έλεγχο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

* * *


Την ίδια ημέρα το βράδυ στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Δ.Ε. του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος ως οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, 20χρονο ομοεθνή του μη νόμιμο μετανάστη, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, οι δε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ