7.3.19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ 7.3.2019 | 976

Ζωτικοί χώροι


Βεβαίως μέχρις στιγμής τίποτε δεν έχει ανακοινωθεί από την Ι. Μητρόπολη Καστοριάς, που άλλωστε αντιδρά στην ΟΔΟ και τους αναγνώστες της με τον γνωστό της ανάρμοστο τρόπο. Αυτή την φορά όμως η παράλειψη οποιουδήποτε σχολίου στην αποκάλυψη εκλαμβάνεται ως επιβεβαίωση...

Διαβάστε επίσης:

Λόγος & Αντίλογος
ΓΙΑΝΝΗ Α. ΝΤΑΛΙΠΗ:
Κανείς από αυτούς, που υπερασπίστηκαν ή δεν αντέδρασαν στην άθλια συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα πρέπει να επανεκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΗΧΙΩΝ:
Εκλογές. Τι θα ψηφίσουμε.
Είναι λυπηρό, αυτούς που τίμησαν με την ψήφο τους οι συμπατριώτες τους, να τους εξαπατήσουν και να κάμουν τα αντίθετα των προεκλογικών τους υποσχέσεων και τελικώς να πουλήσουν και την συνείδησή τους, εάν έχουν.

ΟΔΟΣ:
"Αγκιστρωμένη πόλη. Άγρια μοναξιά"
Τέσσερα και πλέον χρόνια πέρασαν αφ’ ότου η Καστοριά έχασε μια από τις πιο δυναμικές και ξεχωριστές παρουσίες της, την Ελένη Τσαδήλα.

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για την σταδιακή «Μαδουροποίηση» της Ελλάδας. Περισσότεροι απ’ αυτούς όμως, ήταν εκείνοι που χαρακτήριζαν «υπερβολικούς» τους έχοντες την συγκεκριμένη άποψη. 

ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:
Βανδαλισμός του παγκόσμιου πολιτισμού
η "Συμφωνία των Πρεσπών" 
Δικαιώνεται ο ελληνικός λαός που απαιτούσε δημοψήφισμα για να καταψηφίσει την κατάπτυστη "Συμφωνία", καθώς τα καταστροφικά αποτελέσματά της είναι πλέον καθημερινά –χιονοστιβάδα. 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ:
Μικρή ιστορική αναδρομή
για το σκοπιανό ζήτημα 
Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια εξέλιξη που αποτελεί ήττα της Ελλάδας και πηγή μελλοντικών προβλημάτων. 

ΟΔΟΣ:
"Σλαβο-μακεδονικά" 
Μία από τις πιο αμφισβητούμενες πτυχές της συμφωνίας των Πρεσπών είναι ασφαλώς η εκ μέρους της Ελλάδας ρητή συνομολόγηση της ύπαρξης «μακεδονικής» γλώσσας. 

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Η επιστροφή του βασιλιά Γιγαντόκαρδου
Ένα παιδικό βιβλίο χαριτωμένο κι όμορφα εικονογραφημένο φτιάχτηκε πολύ πρόσφατα 

ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική
Ήτοι περί του ορθώς λέγειν τε και γράφειν

Βιβλίο: Σύνδεσμος Προάσπισης Μακεδονίας-Θράκης:
Το σκοπιανό ζήτημα 
και η συμφωνία των Πρεσπών  
Την επιμέλεια του βιβλίου έκανε ο ομ. καθηγητής Ιατρικής του ΑΠΘ, φίλος και συνεργάτης της ΟΔΟΥ, κ. Δημήτριος Καραμήτσος.

ΟΔΟΣ:
Η ομορφιά της Ζωής
Εκεί το καρναβάλι είναι απλή χαρά και προπομπός της Σαρακοστής. Χωρίς μουγκρίσματα και βελάσματα, χωρίς κατσίκες και κουδούνες.

-Ανέστης Αγγελής: «Ολοκλήρωσα  τον κύκλο μου»

-Το σκιάχτρο του νεοφιλελευθερισμού

-Επενδυτικά σχέδια για τον τουρισμό της Δυτικής Μακεδονίας

-Το αρχοντικό Σαχίνη

... κι άλλα.

Πέμπτη 7.3.2019 | 976

1 σχόλιο:

  1. Α.Ν.13/3/19

    Κύριε Νικηφορίδη, ζητάμε ανάλυση της φράσης του Πρωθυπουργού "απεύθυνση πλατιού καλέσματος"!!! Πόσα ν' αντέξουμε πια οι βαριόμοιροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ