5.11.19

Είπαν

Άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η κατασκευή και ολοκλήρωση όλων των φραγμάτων σε μειονεκτικές δηλ. ορεινές και νησιωτικές περιοχές όπως η Διποταμία...

Έτσι μετέφερα πριν λίγο καιρό την απόφαση του πρωθυπουργού που εκφράσθηκε δια στόματος του αρμόδιου υφυπουργού Υποδομών κ. Κ. Σκρέκα σε εμένα και τον δήμαρχο Νεστορίου κ. Χ. Γκοσλιόπουλο στην συνάντησή μας. Και έτσι σήμερα είχαμε την ευχάριστη αναγγελία της υπογραφής. Προσπερνώ την ανακοίνωση της κ. Ο. Τελιγιορίδου και του συνεργάτη της.
Της συνιστώ να διατηρήσει (ολύμπια) ψυχραιμία και να μην ανασταίνει και λαζάρους προκειμένου να υπερασπισθεί την ανυπαρξία τους στην πρόσφατη διακυβέρνησή τους, γιατί τα γεγονότα μιλούν μόνα τους. Ο πρωθυπουργός επανέλαβε στον πρόεδρό τους: «Μιά φορά ψεύτης-πάντα ψεύτης». Εμείς προχωρούμε απτόητοι στο έργο μας. Οι πολίτες μας εμπιστεύονται, περιμένουν πολλά από εμάς και τους δικαιώνουμε.

Ζήσης Τζηκαλάγιας
βουλευτής ΝΔ Καστοριάς

* * *

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια 
καθώς ήταν όλα έτοιμα για το φράγμα της Διποταμίας

Μπήκε η τελική υπογραφή για την χρηματοδότηση του φράγματος Διποταμίας με το ποσό των 20 εκ. ευρώ, όπως είχαμε προγραμματίσει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης τον Απρίλιο του 2019. Είναι που δεν είχαμε κάνει τίποτα. Είναι που δεν το είχαμε εγκρίνει. Είναι που δεν είχε κατατεθεί φάκελος. Είναι που δεν υπήρχαν τα χρήματα. Χρήματα που είχαν προϋπολογιστεί από την κυβέρνηση του ΣυΡιζΑ καθώς είναι γνωστό ότι ο προϋπολογισμός που εκτελείται το 2019 είναι ο προϋπολογισμός που ψήφισε η δικής μας κυβέρνηση.

Ολυμπία Τελιγιορίδου
βουλευτής ΣυΡιζΑ Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ